Fanovi zanemeli od tuge: Britni Spirs izgubila bitku

Autor:

03.07.2021 20:30

Foto:

Foto:

Britni Spirs je nedavno progovorila posle dve godine i zahtevala od suda da ukine starateljstvo koje njen otac, Džejmi Spirs, ima nad njom



Britni Spirs je u svom emotivnom obraćanju sudu rekla da je pod apsolutnom kontrolom svog oca, da ga se plaši i da je on maltretira.

Otkrila je da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i da joj nije dozvolio da prefarba kuhinjske ormariće, jer je rekao da bi takva vrsta renoviranja bila veoma skupa, ali da ju je naterao da stavi spiralu, kako više ne bi rađala.

Pročitajte i Oglasio se bivši suprug Britni Spirs - Evo kakvu je istinu otkrio o pevačici

Gettyimages

 

Ipak, sudija Brenda Peni, koja prati pevačicin slučaj, odbila je Britninu molbu, te se starateljstvo koje traje već 13 godina, ne obustavlja.

- Zahtev za ukidanje starateljstva Džejmsa Spirsa nad ćerkom i njenom celokupnom imovinom odbija se bez prethodnih uticaja - stoji u sudskim dokumentima.

Najnovija sudska dokumenta su još jedna prepreka za Britni, ali još jedno odbijanje suda na pevačicin zahtev nije ništa novo. Britnin advokat Semjuel Ingam podneo je zahtev za ukidanje Spirsovog starateljstva nad ćerkom još u novembru 2020

Pročitajte i Najcrnje slutnje su se obistinile - Britni konačno progovorila!

Getty images

 

Podsetimo, prošle nedelje Britni je pred sudom iznela potresne detalje iz života pod očevom prismotrom.

- Samo želim svoj život nazad. Prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla… Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena - rekla je između ostalog Britni Spirs.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading