Ovi članovi kraljevske porodice NEĆE prisustvovati ceremoniji u čast princeze Dajane

Autor:

29.06.2021 21:10

Foto:

Foto:

Princ Vilijam i njegov mlađi brat princ Hari biće uskoro ponovo zajedno i to na odavno najavljenoj ceremoniji otkrivanja statue princeze Dajane



Na njen 60. rođendan, u vrtu Kensingtonske palate, 1. jula biće postavljena statua princeze Dajane.

U tom zdanju Lejdi Di živela je posle razvoda od Čarlsa, a danas je dom njenog starijeg sina, vojvode od Kembridža, i njegove porodice.

Pročitajte i Princeza nije znala šta se dešava  - ovo su poslednje reči Lejdi Di!

CBS/Ferrari/Profimedia

 

Prvobitni plan ceremonije otkrivanja statue uključivao je više od 100 ljudi u publici, ali drastično je smanjen pa će otkrivanju kipa prisustvovati samo Dajanina porodica, umetnik koji je napravio delo kao i nekoliko članova vlade i medija.

Kako prenose britanski mediji Kejt, Megan, Čarls, Kamilla i kraljica Elizabeta, najpopularniji i najvažniji članovi kraljevske porodice neće prisustvovati otkrivanju Dajanine skulpture.

I dok se predviđalo da će ovaj, za prinčeve, emotivni događaj biti povod njihovog pomirenja, izgleda da do njega neće doći, s obzirom da je uloga mirotvorca bila namenjena Vilijamovoj supruzi Kejt, koja, kao što je navedeno, neće biti prisutna, a izvor blizak porodici rekao je za američki portal da "Kejtino odsustvo dovoljno govori".

Pročitajte i Ovo niko nije očekivao - Kraljica revoltirana što se praunuka zove po njoj!

Gettyimages

 

- Mislim da je smanjenje gostiju savršen "izgovor" da se Ketrin drži podalje. Vilijamu je dosta drame i Kejt ne treba uvlačiti u ovo - rekao je izvor pa dodao kako planiraju privatnu porodičnu posetu sa decom i taj je trenutak daleko važniji od javne retorike.

- Vilijam je odlučan da drama sa Saseksima ne zaseni ovaj važan trenutak sećanja na svoju majku koja mu je toliko nedostajala i drži to kao svoj fokus - dodaje izvor.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading