Sa njim nema zezanja: Miroslav Raduljica oteo pištolj policajcu

Autor:

28.06.2021 18:20

Foto:

Foto:

Košarkaš Miroslav Raduljica našao se nedavno u krajnje opasnoj situaciji, kada ga je napao naoružani policajac u alkoholisanom stanju



Pripadnici Jedinice Žandarmerije sprečili su eskalaciju konflikta u koji je, protiv svoje volje, bio uvučen košarkaš Miroslav Raduljica.

Pročitajte i Zid pun brade - Miroslav Raduljica u odabranom društvu (foto)

Naime, kako prenosi "Srpskainfo", pijani policajac Siniša Š. uhapšen je nakon što je dok je bio na službenoj dužnosti pretio pištoljem našem poznatom sportisti.

Raduljica je čak uspeo da mu otme pištolj, a tada se u incident umešao drugi policajac, koji je takođe poznat po nedoličnom ponašanju.

- Tada je pod isti šator došao i inspektor Siniša Š, koji je bio u društvu još nekih policajaca. Kada je vidio Raduljicu on je prišao njemu i tražio da se fotografišu. Raduljica je to odbio i tada je ovaj inspektor napravio pravi skandal - pojašanjava izvor "Srpskainfo".

Policajac je potom izvadio pištolj i pretio Raduljici.

Pročitajte i Zid pun brade - Miroslav Raduljica u odabranom društvu (foto)

Photo by Zhong Zhi/Getty Images

 

- Raduljica se očigledno nije prepao ovog policajca, nego mu je oteo pištolj. Tada se u sukob umiješao još jedan inspektor, koji je bio u društvu sa Sinišom Š. On je napao Raduljicinog rođaka. U celi slučaj tada su se umešali pripadnici Žandarmerije i uhapsili pijane kolege - završava pomenuti izvor.

Ceo događaj se odigrao na "Janjskom saboru“, kod manastira Glogovac u Šipovu. O hapšenju inspektora oglasili su i iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, ne otkrivajući previše detalja o ovom slučaju.

Rekli su da je njihov službenik osumnjičen za krivično delo ugrožavanja sigurnosti, a o svemu je obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading