Priznala sve: Emina Jahović jedva preživela

Autor:

18.06.2021 19:48

Foto:

Foto:

Emina Jahović otkrila je da joj je borba sa virusom korona bila najteže iskustvo u životu.



Emina Jahović trenutno boravi u Beogradu, a povod njenog dolaska bio je nastup na jednom prestoničkom splavu. 

Nakon duže pauze koju je izazvala pandemija virusa korona, pevačica je nastupala pred domaćom publikom, i otkrila kako se sada oseća jer je pre nekoliko meseci imala teži oblik kovida, sa obostranom upalom pluća. 

Ata Images

 

- Korona je uticala na sve. Finansijski, ali najviše psihički. Tek će ljudi osetiti pravu posledicu kovida, a onda slede psihijatri koji će najviše imati posla, rekla je i ispričala kako je korona uticala na nju. 

Pročitajte i ovo - Bolovi su nepodnošljivi: Emina Jahović ponovo ima zdravstvenih problema

- Nije mi bilo dobro. Nisam se osećala dobro. To je možda bilo i najteže iskustvo u mom životu što se tiče mog zdravlja. Jednostavno sam bila nemoćna. Videla sam koliko doktori u inostranstvu, gde sam bila, ne znaju. To nije njihova krivica. Potpuno je nov virus. Ni sada ne znamo kakve će posledice ostaviti. Bilo je strašno. Želela bih da apelujem na sve građane Srbije da se vakcinišu, da je to veoma bitno, da nije propaganda na bilo koji način. Da svi moramo da se vankcinišemo, da se rešimo ove bolesti kako bismo se što pre vratili u normalan tok života koji nas čeka, prenosi portal lista Blic. 

Otkrila je i kako se sada oseća. 

-  Stvarno sam teško prošla kroz kovid. Imala sam upalu pluća, ali sam sada okej. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading