Zna se šta je prioritet: Nikola Jokić ponovo obradovao Srbiju

Autor:

15.06.2021 17:22

Foto:

Foto:

Nikola Jokić je zabrinuo navijače košarkaške reprezentacije, rekavši, između ostalog, na konferenciji za novinare da ne zna da li će se pridružiti reprezentaciji Srbije na predolimpijskom, kvalifikacionom turniru u Beogradu



Jokić, kao najbolji igrač najjače lige na svetu, ima nemerljiv značaj za našu nacionalnu selekciju na predstojećem šestočlanom beogradskom turniru sa kog samo pobednik ide na ovogodišnje Olimpijske igre u Tokiju.

Budući da je naporna sezona iza njega, postojala je šansa da MVP lige zaista "izneveri" nacionalni tim. Međutim, zebnja je otklonjena, budući da će se srpski centar staviti na raspolaganje selektoru Igoru Kokoškovu. Jokić je razvejao sumnje objavivši na svom Instagram profilu fotografiju koja rasvetljava njegove planove za budućnost.

Pročitajte i NBA zvezda Nikola Jokić izgubio živce - Neposlušna "devojka" Bel Margerit

 

 

- Sledeće: Nacionalni tim RS - piše u objavi.

Turnir se održava u Beogradu, od 29. juna do 4. jula, a Jokiću ovo neće biti prvi put da se bori za olimpijske igre. On je 2016. kao 21-godišnjak briljirao u kvalifikacijama za odlazak u Rio de Žaneiro.

Pročitajte i Kako je Nikola Jokić proslavio titulu MVP

Profimedia

 

MVP lige je, podsetimo, izbačen sa četvrte utakmice polufinala Zapadne konferencije, kojom je plej-of okončan za njegovu ekipu jer je Feniks došao do maksimalnih 4:0.

Jokić je isključen zbog grubog prekršaja nad Kameronom Pejnom, a potom je ušao u konflikt sa Devinom Bukerom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading