EKSKLUZIVNO ZA GLORIJU

Detalji boravka Saše Joksimovića u policijskoj stanici

Autor:

08.06.2021 19:05

Foto:

Foto:

Glumac Saša Joksimović: Izjava i fotografisanje u policijskoj stanici



Glumac Saša Joksimović za protal Gloria otkriva da nije uhapšen tokom utakmice između Pambukovice i Banjana, odveden je u policijsku stanicu radi identifikacije. 

- Policajcima koji su došli na utakmicu iskreno sam rekao da sam došao iz obližnjeg sela da gledam utakimicu sa prijateljima i da kod sebe nemam ni ličnu kartu niti bilo koji drugi dokument. Rekli su mi "Gospodine, morate poći u policijsku stanicu, radi identifikacije lica", iako su znali ko sam ja. Jednostavno, takva je procedura. Ušao sam s njima u auto, bio u policijskoj stanici neko vreme, dao izjavu šta se dogodilo. Čak smo se i zajedno fotografisali za uspomenu, na njihov zahtev. Napustio sam stanicu posle nekog vremena i otišao kući - rekao je Saša. 

Pročitajte i Uhapšen brat Želljka Joksimovića

Foto: Jelena Jovanov

 

Glumac je, zajedno sa prijateljima u nedelju došao da gleda utakmicu između Pambukovice i Banjana, pošto veoma voli fudbal. 

- Otac mi je iz obližnjeg sela Brezovica kod Uba i često dolazim tamo, a želeo sam i da gledam utakmicu lokalnog tima, koja se igrala na livadi, nisam ni znao gde treba da se stoji. Pošto je tim za koji navijam, Banjani, poveo sa 3 prema 1, povikao sam "Bravo, bravo" jer volim bučnije da navijam i tako podstičem igrače. Međutim, u trenutku kad sam izlazio s igrališta, jedan redar me je udario pesnicom u lice. Ubrzo su pritrčala još četvorica redara da skoče na mene. Odjednom je nastao opšti metež, dotrčali su i igrači i navijači, a prijatelji sa kojima sam došao su nekako uspeli da me izvuku iz gužve. U trenutku kad smo krenuli s igrališta, pojavila se i policija, koju je neko u međuvremenu pozvao - zaključio je brat popularnog pevača Željka Joksimovića.

 

 

Komentari. (0)

Loading