Veridba godine: Gobelja zapalio baklje, pao na kolena, pa zaprosio Katarinu Grujić! (foto)

Autor: Gloria.rs

03.06.2021 21:02

Foto: ATA Images

Katarina Grujić je rekla da! Na snimcima sa društvenih mreža, pevačica plače od uzbuđenja!Nakon godinu dana veze sa Katarinom Grujić, Marko Gobeljić rešio je da zaprosi pevačicu.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se da se fudbaler Crvene zvezde svojski potrudio da impresionira svoju draganu. 

ATA Images

 

Marko je organizovao žurku, za najuži krug prijatelja, na mestu gde je pevačica nedavno proslavila 29. rođendan

Ne sluteći šta sledi, Katarina se sa dečkom zaputila ka bazenu, gde je trebalo da uživaju sa prijateljima. 

Instagram

 

Fudbaler je izvadio prsten, pao na kolena i uz oduševljenje svih prisutnih, od kojih su neki držali baklje, pitao Katarinu da se uda za njega. 

Kaća je zaplakala i uzviknula glasno: "Da!"

Instagram

 

Na svom instagram storiju neke detalje o veridbi "rasvetlila" je Katarinina i Markova prijateljica Snežana Borjan, supruga Gobeljinog saigrača, golmana Milana Borjana

- Lepo si klekao, baš kao što smo vežbali, uputila je ona poruku Marku i dodala: "I to smo rešili! Ljubav! Neka vam je srećno i dugovečno!", napisala je Snežana, otkrivši da je ona "kumovala" veridbi iznenađenja.

Instagram/snezanafi

 

Katarina i Marko pre nekoliko meseci počeli su da žive zajedno, a očigledno su shvatili da je vreme za još jedan veliki korak u vezi. 

A da li je Gobelja sam odabrao prsten koji je zasijao na pevačicinoj ruci, ili mu je neko pomogao pri izboru, ostaje da vidimo. 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading