Večita devojčica: Anica Dobra danas proslavlja rođendan!

Autor:

03.06.2021 18:22

Foto:

Foto:

Jedna od najboljih srpskih glumica, junakinja kultnih filmova i vlasnica popularnih replika, danas puni 58 godinaVečita devojčica srpske kinematografije, Anica Dobra danas je napunila 58 godina. Junakinja mnogih filmskih klasika kao što su Kako je propao rokenrol, Crni bombarder, Sabirni centar, Klopka, Tito i ja i mnogih drugih, nema strah od starenja.

Smatra da čovek celog života stari i da tu neminovnost mora prihvatiti.

Ata Images

 

- Ja se ne plašim života, jer o tome je reč. Starim ceo svoj život, pa sam se, valjda, navikla. A ako se pitate kako reagujem na znake starenja, ono, bore, podočnjaci, manjak svežine, onda ću vam reći da se više brinem ako me nešto zaboli. Smatram da spoljašnji izgled daleko više zavisi od gena nego do nege. Ne gajim iluziju da postoji večna mladost i da koža do kraja života može da bude lepa.

Izgledu posvećuje pažnje koliko može.

- Pošto živim u gradu i mnogo radim, to se svodi na ličnu higijenu i osnovnu negu lepote. Retko idem kod kozmetičara jer mi najviše prija da se sama negujem. Uglavnom koristim kreme i losione za čišćenje, tu se završava cela filozofija – otkrila je jednom čitaocima Glorije Anica Dobra.

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading