BUDUĆI CILJEVI

Iskren kao nikada do sada: Nole priznao zbog čega pati

Autor:

28.05.2021 11:52

Foto:

Foto:

Iako je u dosadašnjoj karijeri osvojio mnogo trofeja i postavio brojne rekorde, najbolji teniser sveta Novak Đoković žali što do sada nije upisao fakultet, ali ima rešenje i za to



Najbolji teniser sveta Novak Đoković otvorio je dušu za italijanske medije i pored priče o porodici i karijeri, priznao je da žali što do sada nije imao vremena da se posveti dodatnom obrazovanju i usavršavanju. Iako je osvojio mnogo trofeja i oborio brojne rekorde, kako je priznao, Nole pati što do sada nije upisao fakultet, ali je istakao da ima rešenje i za to.

- I dalje želim da idem na fakultet. Ne znam da li će to biti sledeće ili za pet godina, ali cilj mi je da dobijem bar diplomu osnovnih studija. Prilično me rastužuje što to nisam uspeo da uradim kao mladić, iako sam veoma zahvalan na svemu što imam. Na kraju, fakultet nije rezervisan samo za decu, na predavanja možete ići i posle četrdesete. To je kuća znanja, a ja sam veoma radoznao - ispričao je Novak za La Stampe.

Pročitaj i Porodica Đoković: Najbolji odmor je u Užicu

Novak je otkrio da oblast koja ga najviše zanima svakako jeste zdravlje, ali da ima i drugih afiniteta koji se tiču istorije, pa uvek kada je u Rimu i Italiji obilazi brojne istorijske spomenike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Ali voleo bih da studiram antičke civilizacije i arheologiju. Prosto želim da razumem ono što me u ovom trenutku najviše zanima. Danas mnogo toga možete da obavite onlajn, što je za mene možda i najbolja opcija budući da sam teniser i tata - ispričao je Nole, ne krijući da mu je roditeljstvo ujedno najteži “posao”.

Pročitaj i Praznična atmosfera u domu porodice Đokovića: osmesi na njihovim licima govore za sebe (foto) 

Kako je rekao za nedeljno izdanje čuvene La Stampe, njegova deca, sin Stefan i kćerka Tara rastu, a brojne obaveze ne dozvoljavaju mu da im se posveti onoliko koliko bi on to želeo.

 

Komentari. (0)

Loading