Knez nakon nastupa grupe Hurricane na Evroviziji: Imao sam veću tremu nego kad sam ja nastupao!

Autor:

21.05.2021 17:00

Foto:

Foto:

Pevač Knez je izuzetno zadovoljan nastupom benda Hurricane, u kome peva njegova ćerka Ksenija.



Sinoć je održano drugo polufinalno veče prestižnog muzičkog takmičenja Evrovizija. Nakon fenomenalnog nastupa, koji je i žiri i publiku ostavio u transu, naše predstavnice, bend Hurricane, plasirale su se u finale koje se održava sutra, 22. maja.

Otac jedne od Uraganki, pevač Nenad Knežević Knez, imao je veću tremu nego kad je on nastupao na tom takmičenju 2015. godine, jer je konkurencija bila izuzetno jaka, u obe polufinalne večeri.

EBU / Andres Putting

 

- Strahovao sam, ali sam i znao da će biti na visini zadatka, jer su od početka bile veoma fokusirane na svoj nastup. Pokazale su ogromnu dozu profesionalizma, iako su praktično na početku karijere, oduševljen je pevač. 

EBU / Andres Putting

 

Knez ističe da su njih tri sinoć pokazale koliko su profesionalne i koliko su uspele da euforiju koja se oko njih dešava sklone na stranu i fokusiraju se samo na nastup.

EBU / Andres Putting

 

Izuzetno sam srećan i veoma ponosan, što se prvi korak uspešno završio, ušle su u finale - priča pevač i otkriva kako je ćerku Kseniju i druge dve devojke, Ivanu Nikolić i Sanju Vučić, savetovao da što bolje izvedu pesmu "Loco, Loco".

EBU / Andres Putting

 

 - Nekoliko puta u toku dana smo razgovarali, čuli smo se i neposredno pred nastup i odmah posle. Imamo neku našu terminologiju, na koji način ih oslobađam treme, to nije za javnost. Ksenija me je pozvala odmah posle nastupa, pošto joj uvek surovo iskreno kažem sve, jer to gledam s profesionalne strane, bez pristrasnosti. Prvo me je pitala kako su otpevale, da li su falširale, kako su izgledale, jesu li bile debele... Nisam imao nijednu jedinu zamerku. Rekao sam im da su razvalile, a kad je to čula od svog najvećeg kritičara, bila je svesna da se se njihov nastup drugima sigurno dopao. Ako budu zadržale fokus i ako budu pevale kao sinoć, onda možemo da očekujemo i visok plasman Srbije. 

Komentari. (0)

Loading