Neizmerna sreća

Osmeh je ponovo na njihovim licima: Unuk Šabana Šaulića potvrdio lepe vesti, porodica oduševljena!

Autor:

14.05.2021 19:45

Foto:

Foto:

Unuk Šabana Šaulića, mladi fudbaler Luka Adžić potvrdio je prelepe vesti, što je oduševilo njegovu porodicu, o čemu se zapravo radi pogledajte u nastavku teksta.



Naime, Luka je nedavno otkrio prelepe vesti o trudnoći svoje devojke Aleksandre. Atraktivna crnka, prema rečima Ilde Šaulić 'nosi' devojčicu, zbog čega su svi u porodici oduševljeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17)

 Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji! Svi se neizmerno radujemo i željno isčekujemo još jednu princezu u našoj porodici. Voli vas tetka - poručila je Ilda.

Međutim, poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram Aleksandra je otkrila i da je  mladi par odlučio da svoju ljubav podigne na viši nivo. Na jednoj od fotografija koje je objavila sa porodične proslave, ona je pozirala sa štapićem na kome piše 'mladin tim', te u opisu poručila:

Pročitajte i Gordana Šaulić prisetila se poslednjeg susreta sa svojim pokojnim suprugom: Moj ceo život je bio Šaban!

- Hvala što ste razlog zbog kojeg se smejem. Znate vi - napisala je Lukina izabranica, uz emotikon prstena, jasno aludirajući na veridbu.

Porodica Šaulić nedavno se suočila sa ogromnom boli, kada ih je napustio stub porodice Šaban. Nakon smrti legendarnog pevača porodica je dugo tugovala, međutim čini se da su sivi oblaci iza njih, te da za Šauliće dolaze neka bolja vremena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading