Oglasila se Slađana Milošević nakon hospitalizacije i otkrila kako se oseća!

Autor:

11.05.2021 22:15

Foto:

Foto:

Hospitalizovana Slađana Miloševiš se oglasila iz bolnice i otkrila kakvo je zapravo njeno zdravstveno stanje!



Proslavljena pevačica Aleksandra Slađa Milošević nedavno je hospitalizovana u Urgentnom centru u Beogradu, a njeno zdravstveno stanje zabrinulo je brojne obožavaoce širom regiona. Naime, kako izveštavaju domaći mediji ona je hospitalizovana zbog iznenadnog unutrašnjeg krvarenja, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć.

Nakon hospitalizacije njeno stanje naglo se pogoršalo, te su lekari doneli odluku da je zadrže u bolnici. Televizija Prva objavila je tokom dana da je Slađani juče pozlilo zbog čega je vraćena na hirurgiju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako još uvek nema zvaničnih informacija koji je tačan razlog njenog boravka u zdravstvenoj ustanovi, poznato je da razlog nije korona virus, obzirom na to da je dobila negativan test na virus nedavno.

- I dalje sam u bolnici. Lekari prate situaciju. Budući koraci zavise od reakcije na terapiju, koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma - otkrila je pevačica za portal Nova.rs.

Slađa je takođe otkrila da ne može da se hrani normalno, te je prinuđena da jede kašu, što je ujedno i njen prvi obrok koji je imala u proteklih nekoliko dana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading