Megan i Hari rođendan malenog Arčija obeležiće skromnom proslavom: kraljica Elizabeta poslala poruku praunuku!

Autor:

06.05.2021 14:25

Foto:

Foto:

Sin Harija i Megan, Arči danas je proslavio svoj drugi rođendan. Povodom toga roditelji su mu priredili skromnu zabavu ali i lepo iznenađenje.



Arči Harison Mauntbaden-Vindzor, naslednik vojvode i vojvotkinje od Saseksa Megan i Harija danas proslavlja svoj drugi rođendan. Povodom toga ponosni roditelji potrudili su da, koliko je to moguće, mališanu ispune sve želje. Ipak, svečana proslava ovog puta će izostati, zbog restriktivnih mera, te će ceo događaj biti skroman. 

Gettyimages

 

Međutim, Hari i Megan odlučili su da iznenade mališana, te su putem aplikacije za video razgovor Zoom uputili poziv kraljici Elizabeti, kako bi, makar virtualno, bila prisutna proslavi drugog rođendana njenog praunuka. Osim toga, Hari je odlučio da razmirice koje ima sa bratom danas ostavi po strani, te će Kejt i Vilijam takođe biti uključeni u razgovor. 

Obzirom na to da Arči već duži vremenski period živi sa roditeljima u Americi, te je potpuno odsečen od svih rođaka ovo će biti savršena prilika da se ponovo 'vidi' sa prinčevima Đordžom i Luisom, te princezom Šarlot, naslednicima princa Vilijama.

Pročitajte i Ishod razgovora sa bratom iznenađujuć - princ Hari ostaje u Velikoj Britaniji?

 

 

Povodom rođendana Arčija, koji još uvek nema zvaničnu titulu, oglasio se i službeni Tviter nalog kraljevske porodice, te poručio: - Želimo Arčiju Mauntbaden-Vindzor srećan drugi rođendan danas.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading