Konačan kraj

Petar Grašo i Danijela Martinović stavili tačku na 24 godine dugu ljubav!

Autor:

06.05.2021 10:20

Foto:

Foto:

Petar Grašo i Danijela Martinović važili su za jedan od najdugovečnijih estradnih parova. Svoju ljubav su skrivali od javnosti, jer nisu hteli da eksploatišu ljubav zarad popularnosti



Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su dugogodišnju ljubavnu vezu, što je šokiralo hrvatsku javnost koja ih godinama smatra najskladnijim parom.

Pročitajte i Petar Grašo i Tonči Huljić zajedno u Studiju - Grašo premijerno izveo deo nove pesme u emisiji

Kako Story.hr navodi, par već neko vreme ne živi zajedno, a vest o raskidu nisu hteli da komentarišu.

Par se retko mogao videti zajedno u javnosti, a više puta su isticali da njihovoj vezi nije potreban brak kako bi ostali jedno uz drugo.

- Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, 'digli ruke' su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopštee nije tako jer je to naš slobodan izbor. Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo pričati, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to sljubi - ispričala je svojevremeno za hrvatske medije Danijela i tako odgovorila i na pitanje braka koje je godinama intrigiralo javnost.

Pročitajte i Severinina emotivna poruka dragom prijatelju - Mi smo uvek ostali čistog srca (foto)

Petar Grašo i Danijela Martinović su važili za jedan od najdugovečnijih estradnih parova, ali su nakon 24 godine na svoju ljubav stavili tačku.

Petar i Martina upoznali su se 1995. godine na Dori u Opatiji, a dve godine kasnije započeli su ljubavnu vezu

Prvi put je ugledao kada je ona sa Tončijem Huljićem (57) pobedila na "Dori", takmičenju za pesmu "Evrovizije".

Pročitajte i Nikolas Saveljić i Milica Pavlović stavili tačku na ljubav - Pevačica jako teško podnela rastanak?

- Na kraju je ta "mala" već 22 godine moja devojka, a ovaj čovek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit - otkrio je Petar javnosti pre par godina.

Omiljeni muzički par Hrvatske se oduvek trudio da svoju intimu ne komentariše za medije, i da ne mešaju ljubav i posao.

Grašo je govorio da oni ne žele da koriste svoju ljubav za popularnost i da svoje emocije ne žele da dele sa celim svetom. Tada je istakao da smatra da su ljubav i tolerancija najvažniji za dugovečnost emotivnog odnosa. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading