Mina Joksimović: Tata je aminovao!

Autor:

04.05.2021 17:00

Foto:

Foto:

Mina Joksimović, ćerka popularnog pevača Željka, ostvarila je zapažen uspeh sa svojom hit numerom "Run Away" na stranom tržištu



Mina je očigledno nasledila pevački talenat od svog oca, uspešnog muzičara Željka Joksimovića, a sada je taj talenat konačno došao do izražaja i napravio mesta za prolaz novoj muzičkoj nadi.

Pored naslednog faktora, faktor muzičkog uspeha bilo je i obrazovanje, a svakako i nesebična pomoć i podrška ponosnog tate.

Pročitajte i Upoznajte atraktivnu manekenku koja je ljubila Željka Joksimovića pre Jovane! (foto)

- Pesma koju sam komponovala, napisala tekst i otpevala, na moju veliku radost ostvarila je veliki uspeh! Ovu pesmu sam napisala i otpevala za 10 minuta. Trenutno se nalazi na top listama i radio stanicama širom Rusije i baltičkih zemalja kao i na TV kanalima. Nisam očekivala da će se ovako daleko čuti! Nadam se i verujem da je Evropa sledeća - navela je Mina na svom Instagram profilu, a ponosni otac je među prvima čestitao mladoj zvezdi.

- Sve što se sada dešava i veliki uspeh pesme “Run Away” nisu slučajni, jer iza svega stoji moje dugogodišnje muzičko obrazovanje, ali svakako da ovakav odjek nisam očekivala. Završila sam osnovnu i srednju muzičku školu, i studije se bliže kraju, a već nekoliko godina sam u kontaktu sa inostranim producentima koji znaju za moj rad i dopada im se – kazala je Mina na K1 televiziji.

Pročitajte i Jovana Joksimović - Željko mi samo ovu želju nije ispunio!

Ona je otkrila i jedan detalj sa snimanja hit numere. Reč je o tome da je u studiju dok je snimala pesmu bio i njen otac Željko čije joj je mišljenje veoma važno.

- I tata i ja želimo da sve uvek bude savršeno i kada sam otpevala pesmu oboje smo bili zadovoljni. Što bi se reklo – on je aminovao da je baš kako treba. On i mama su moja najveća podrška – rekla je Mina.

Kako kaže mlada umetnica, ona već duže vremena aktivno komponuje muziku i plan joj je da se posveti našoj, domaćoj muzici.

Pročitajte i Bivša novinarka BBC-ija vodiće Jutarnji program - Poznato je ko će biti novi partner Jovane Joksimović? (foto)

- Nadam se da ćete uskoro čuti sve na čemu sam radila jer je muzika ono čime želim da se bavim. Presrećna sam zbog pesme "Run Away“ i divan je to osećaj kada vam kažu da jedna od 150 pesama u Rusiji dobije tako visoku ocenu, ali pesma sada ima svoj put, a moji planovi su vezani za našu zemlju – poručila je Mina Joksimović.

Pesma "Run Away“ pravi je hit u Rusiji, Poljskoj, baltičkim i skandinavskim zemljama u kojima vlada top-listama na radijskim stanicama, ali se "vrti“ i na TV kanalima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading