Elena Karaman postaje spiritualna učiteljica?

Autor:

03.05.2021 21:50

Foto:

Foto:

Elena Karaman, ćerka Verice Rakočević, nedavno je prošla kroz razvod, a i prodaju svoje kuće teniseru Novaku Đokoviću. Ipak, izgleda da uz ove ključne promene, dizajnerka enterijera planira još jednu



Pratioci Instagram naloga Elene Karaman odavno su upoznati sa, za ovo podneblje, neobičnim ceremonijama i ritualima koje ona praktikuje.

Pročitajte i Pored sina, Jugoslava i Elenu će uvek povezivati još nešto, što se danas retko viđa

Zainteresovani za njena postignuća u tom domenu, pokušali su da ubede Elenu da svoje učenje preko objava na društvenoj mreži podigne na viši nivo. Fanovi su predlagali osnivanje svojevrsnog centra za učenje, a pokazalo se da je Elena već razmišljala u tom pravcu.

- U pripremi su temple teachings.. trebalo je da zažive ove godine, ali lične i kolektivne dinamike su uslovile neku potrebu za pauzom.. osluškujem i osećam, vraćam energiju, pa kad budem osetila da sam u poravnanju sa sobom na svim nivoima onda će doći na red.. ne mozemo da služimo drugima iz prazne caše - napisala je Elena potencijalnim učenicima.

Pročitajte i Elena Karaman Karić podržala žene - Provokativnom fotografijom poslala snažnu poruku (foto)

Ona je, takođe, podelila i jednu tužnu vest. Poznato je da je Elena veliki ljubitelj životinja i da je u svojoj kući na Kosmaju, između ostalih, imala i koze. Nažalost, dve su preminule, a ispostavilo se da se to dogodilo iste noći.

Dizajnerka je ovu tužnu vest objavila poetično je uobličivši.

Pročitajte i Elena Karaman potvrdila glasine? Nakon razvoda, vreme provodi sa njim (foto)

- Eto pre par dana Lepa i Juca, moje dve kozice su zaspale. Onako duboko kako biva kada duša odluči da ide u nebesku avanturu i da ne gleda u nazad... Iste noći u isto vreme. Majka i ćerka... Ko će znati zašto... Nije im se išlo na drugo mesto. Kad već treba da menjaju okruženje rešile da skoknu do zvezda... I da se tamo nastane... Za sada. Do neke nove zemaljske priče - napisala je Elena, osvrnuvši se usput na napuštanje svog višegodišnjeg doma.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading