Kako je protekao Uskrs u domu glumice Ive Štrljić

Autor:

03.05.2021 19:35

Foto:

Foto:

Glumica Iva Štrljić pred praznik je dobila najlepši poklon - treće priznanje u poslednjih godinu dana za svoj rad na seriji "Igra sudbine"



Iva Štrljić u popularnoj seriji tumači lik modne kreatorke Dijane Erski koja je pobrala simpatije domaće publike.

- Dirnula su me priznanja na onaj najlepši način zato sto su pokazatelj da sam svojim radom, trudom, darom i istrajnošću skrenula paznju na sebe onako kako jedan umetnik koji je pre svega profesionalac koji voli da stvara i deluje, a ja sam baš takva, i zaslužio. Raduje me činjenica da sam se ulogom Dijane Erski približila narodu onako kako sam oduvek i želela. Meni je podrška publike ključna i verujte, nema veće sreće za jednog glumca od onoga što trenutno svakodnevno doživljavam, a to su komentari ljudi kako su oduševljeni načinom kako igram Dijanu i zato sam posebno srećna što sam dobila ove tri nagrade koje su potvrda da me narod voli i hvala na tome, ljubav publike mi puni srce i ukrašava dan - rekla je glumica za "Kurir".

Pročitajte i Savršenu liniju Iva Štrljić pripisuje čvrstom karakteru, a za doručak preferira ovaj slatkiš

Ata Images

 

A da je ljubav njen motiv i "tajni začin" za uspešnu trpezu, otkrila je kada se osvrnula na prazničnu atmosferu u svom domu. Iva je, naime, pričala o tradicionalnom bojenju jaja.

- Postoji samo jedna tehnika...a ona se zove "s ljubavlju"...Znate kako ja to radim, pozovem decu svojih prijatelja i onda mi zajedno šaramo, bojimo i radujemo se. Mnogo volim decu i zato kad god postoji mogućnost da vreme provedem sa njima u razgovoru i igri iskoristim taj trenutak. Uskrs je ono čemu se oni raduju i zato nije bitno da jaje bude dekorisano perfektno, bitnije je da su to uradile slatke dečije ručice na svoj detinji način.

Pročitajte i Iva Štrljić rešila misteriju - Ovo pitanje je dugo mučilo javnost

Glumica se potom osvrnula na svoje detinjstvo i lepe uspomene koje iz njega nosi. Iva je praznike često provodila sa bakom Bosiljkom i, kako kaže, baš je ona odgovorna za naširoko poznato kulinarsko umeće glumice.

- Kada govorimo o kolačima, onda mi je bitno da mirišu na detinjstvo. Kada sam bila devojčica, često sam provodila vreme uz baku Bosiljku koja je simbol topline mog odrastanja i uz koju sam obožavala da pravim kolače i od nje naučila pravila veštine dobre kuhinje. Zauvek će me praznici podsećati na nju - rekla je glumica, prenosi "Kurir".

Iva je potom otkrila da uskršnji praznik provodi u porodičnom ambijentu, a da su za potpuni doživljaj neophodni sloga i mir, što bi ujedno mogla biti i univerzalna poruka ovog praznika.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Kukavci

04.05.2021 15:25

Citat:Raduje me činjenica da sam se ulogom Dijane Erski približila narodu onako kako sam oduvek i želela./kraj citata/!Svako ko o sebi govori kao o "NEKOM" a ostatak populacije naziva narodom ima "mali" problem koji se zove kompleks niže vrednosti, mada svojom prepotentnošću /tzv kompleks više vrednosti/pokušava da ga kompenzuje....ali ne vredi...bleda diletantska gluma, samopromocija, besomučno špartanje gradom....ne ide....