Pevačica Tanja Savić zdravstveno ugrožena - čeka rezultate analiza

Autor:

28.04.2021 11:30

Foto:

Foto:

Pevačica Tanja Savić prolazi kroz horor u poslednjih godinu dana. Njen suprug Dušan odveo je decu daleko od nje i pevačica je sve vreme u borbi da je vrati. Pored toga, Dušan joj navodno sve vreme zagorčava život i psihički je uznemirava



Kada se sve navedene okolnosti saberu, nije ni čudo što pevačica ima zdravstvenih problema. Njena borba i dalje je u toku i verovatno je tek čeka napor kako bi svoj život dovela u balans. 

Pročitajte i Prekretnica u životima naslednika Tanje Savič - Život bez njega biće težak!

youtube printscreen

 

Da stvar bude gora, pored duševne boli koja je Tanji naneta, njeno telo počelo je da se buni protiv neprirodne situacije u kojoj se našlo. Naime, kako "Scandal" saznaje, pevačica ima ozbiljnih problema sa disanjem.

- Žali se na probadanje u grudima i kratak dah, brzo se i zamara - objašnjava sestra Bilja i dodaje:

Pročitajte i Nakon traumatičnog iskustva sa suprugom, Tanja Savić utehu je pronašla u ovom muškarcu?

– Čak je imala i neke čvoriće na grudima, ali to je pregledala pre nekih šest meseci i mora redovno da prati stanje i da ide na analize preko mamografa. Za sada je to u redu, međutim, ima gušenje i baš joj je loše. Sestra Bilja je uz nju, bodri je i teši da je sve od stresa, ali i ona se boji. Sad je radila neke analize, ti su takozvane gasne analize i tiču se disanja. Mnogo se plaše šta će im doktori reći. Bilja se pred njom trudi da bude pozitivna, ali kad Tanja zaspi, samo ponavlja: Bože, samo da mi je sestra zdrava i da ti rezultati budu OK, ništa mi drugo ne treba! Svi se plašimo za Tanju, nije jadna ovo zaslužila, ali ako ima pravde, biće sve u redu – završava ona za "Scandal".

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Kukavci

29.04.2021 08:27

Bože, samo da mi ne slušamo više o tim marginalcima....danas je nema, kažu nestala nikom se ne javlja, sutra mazi zeca, dobila decu, nije dobila decu, bolesna je zdrava je....i ne ne čitam tekstove....sve piše u naslovu kojim vas bobmarduju vaši" profi" novinarčičići....