Nakon glasina o venčanju, Dragana Mićalović rastužila javnost!

Autor:

28.04.2021 10:20

Foto:

Foto:

Glumica Dragana Mićalović i biznismen Stevan Purić više nisu zajedno. Tužnu informaciju potvrdila je i glumica, koja je svu svoju pažnju sada usmerila na karijeru



O romansi lepe glumice i uspešnog biznismena dosta se pisalo, a do javnosti su povremeno stizale vesti o planiranju venčanja i proširenju porodice. Ipak, Dragana je uvek demantovala takve priče, a sada je malo jasnije i zašto.

Pročitajte i Dragana Mićalović otvoreno o svojim emocijama - Ne želim ikada da nestane!

Boško Karanović

 

Retko se veze od godinu dana i više završavaju u trenutnku, pa se pretpostavlja da se raskid, koji se odigrao pre nekoliko nedelja, spremao baš u vreme kada su mediji priželjkivali svadbu skladnog para.

Kako "Story" saznaje od ljudi u njihovom bliskom okruženju, par se sporazumno rastao, i oboma im je bilo važno da vezu okončaju u dobrim odnosima, te se i danas smatraju prijateljima. 

Pročitajte i Glumicu obuzele emocije - Slavlje Dragane Mićalović bez njega nije isto

 

 

– Trenutno sam fokusirana na poslovne obaveze, kao i one na fakultetu, usmerena sam na sebe i svoj život – poručila je Dragana, i time indirektno potvrdila vest o rastanku.

Kako otkrivaju izvori, Dragana je trenutno usmerena na profesionalne obaveze koje joj u znatnoj meri omogućavaju da lakše prebrodi raskid koji joj, nakon godinu dana skladne romanse, sigurno nije jednostavno pao.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading