Velika tuga

Potresne reči Sergeja Ćetkovića odzvanjaju: Život mora teći dalje!

Autor:

24.04.2021 13:45

Foto:

Foto:

Sergej Ćetković gubitak roditelja potpuno je slomio, u samo nedelju dana popularni pevač ostao je i bez oca i bez majke. Takva bol nemerljiva je, a nakon 40 dana pevač se potresnim rečima obratio svima.



Gubitak roditelja, sasvim sigurno, predstavlja jedan od najtežih, ako ne i najteži period u životu. Pevač Sergej Ćetković morao je da se suoči sa gubitkom oba roditelja, u izuzetno kratkom roku, a bol koju je tada osetio bila je neopisiva.

U razmaku od samo nedelju dana, porodica Ćetković ostala je bez temelja kada su ih Dragica i Slobodan napustili pre vremena. Ožalošćeni pevač na društvenim mrežama tada je objavio fotografjiu roditelja iz mladosti, potpisavši sebe, ali i ožalošćenu braću.

Pročitajte i Stravična bol u domu Sergeja Ćetkovića: Nakon majke, pevač izgubio i oca

Nakon 40 dana od tragičnog događaja tuga u domu porodice Ćetković i dalje je ista. Čemu svedoči i objava na društvenim mrežama koju je podelio Sergej, zahvalivši se svima na podršci ali i ističući da život mora da se nastavi.

Pročitajte i Sergej Ćetković zanemeo od bola - Tragedija potpuno slomila pevača!

Dragi moji, Prošlo je 40 dana od iznenadnog odlaska mojih roditelja. Praznina je velika, bol i gubitak prevelik i...

Posted by Sergej Cetkovic on Петак, 23. април 2021.

- Dragi moji, prošlo je 40 dana od iznenadnog odlaska mojih roditelja. Praznina je velika, bol i gubitak prevelik i pretežak, ali život mora teći dalje. Hvala svima na rečima utehe, saosećanja i molitvama kojima ste bili uz nas. Beskrajno zahvalan, vaš Sergej - poručio je pevač.

 

Komentari. (0)

Loading