Novi jezivi detalji: Lečić je Danijeli tražio da mu nakon zločina peva

Autor:

23.04.2021 18:10

Foto:

Foto:

Film Danijele Štajnfeld je nedavno prikazan beogradskoj publici. Kako autorka kaže, ovaj projekat joj i jeste pomogao - da preživi i zaceli posledice napada počinjenog nad njom



Gledaoci filma "Zaceli me" upoznali su se sa, do sada, neobjavljenim detaljima, kako onih koji se tiču direktno zločina, tako i onih koji su činili svakodnevnicu žrtve nakon počinjenog dela, a za koje je rediteljka nedavno optužila Branislava Lečića.

Pročitajte i Kontroverzni film Danijele Štajnfeld - sve je počelo ovako!

Foto: Elena Mudd

 

Jedan od dokumentarnih materijala utkanih u film jeste i potresni video koji je Štajnfeld snimila dan nakon napada, a u kome je do detalja opisala kako se napad dogodio.

- Prošle noći se desilo nešto užasno. Još uvek sam zbunjena i u šoku. Trebalo je da osetim da ovo smera, govorio mi je od 2010. da me želi. Ja sam njemu govorila da ja njega ne želim. Govorila sam i da nisam zainteresovana, da imam dečka, da ne želim nikakvu vezu s njim, što i jeste bilo tako - započela je Danijela, a onda prešla na opis samog napada:

Pročitajte i Rediteljka Mina Đukić o tretmanu Danijele Štajnfeld u medijima - Iza toga stoji jedna opasna agenda!

Foto: Elena Mudd

 

- Govorila sam mu da stane sve vreme, da se plašim, da ne želim to, toliko puta sam mu govorila “ne”. Saterao me je uza zid, počeo je da me mazi i pipa svuda po telu, zavukao je ruku u moje gaće. Nakon toga je sve vreme pokušavao da omalovaži šta se desilo i pravio se da je sve uredu.

Štajnfeld je u istom snimku iznela i stravične detalje koji su usledili odmah po napadu, a dok je i dalje bila u prisustvu napadača.

Pročitajte i Veliki obrt u slučaju optuženog Branislava Lečića?! Glumice pod istragom?

Foto: Elena Mudd

 

- Kad smo se vraćali nazad, njegova žena je zvala sve vreme, a on je samo mene držao za ruku i govorio kako je srećan i zahvalan, smešio mi se. Tražio je da mu pevam, i jesam. U tom trenutku više nisam bila ljudsko biće. I dalje se sećam trenutka kad sam izašla iz njegovog auta i spustila noge na zemlju. Mislila sam kako je čudesno da sam živa i da je sve gotovo.

Iako autorka nije bila na premijeri u Beogradu, članice organizacija "Verujem ti” i "Ženska solidarnost” podržale su glumicu dolaskom na premijeru filma sa transparentom na kom je pisalo: "Verujemo Danijeli Štajnfeld”.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading