Britni Spirs progovorila o svom stanju - negirala da je zatočenik svog oca?

Autor:

19.04.2021 19:33

Foto:

Foto:

Britni Spirs je navodno demantovala da je zatočenik svog oca, što pokušava da predstavi dokumentarac koji se bavi pevačicinim životom



Pop ikona Britni Spirs od nervnog sloma je pod nadzorom svog oca. O tome da je tu situaciju zloupotrebio i na taj način se ogrešio o Britni, dosta se spekulisalo. Mnogi su pevačicu posmatrali kao žrtvu mentalne torture.

Pročitajte i Britni Spirs izašla iz bolnice za mentalno zdravlje i poručila - Prete smrću mojoj porodici! (video)

Instagram

 

Naime, ona je pod nadzorom oca, Džejmija Sprisa, od 2008. kada je u periodu njenog  javnog sloma dva puta hospitalizovana. Mnogi njeni obožavaoci smatraju da je pevačica zatočenik svog oca s obzirom da pored novčanih tokova kontroliše i sve ostale aspekte njenog života. Upravo o tome govori nedavno snimljeni dokumentarac, a povodom njega se oglasila i Britni, na koju je film ostavio izuzetno negativan utisak.

- Ceo moj život je uvek bio pod lupom, tema raznoraznih spekulacija i osuda. Jako je teško verovati svetu i pokazati mu svoje slabe strane, kada zauzvrat dobiješ uvrede i osude, ali i ponižavanje od strane medija, kako ranije tako i sad. Nisam gledala dokumentarac, ali po onim isečcima koje sam videla moram da kažem da sam osećala stid zbog načina na koji su me predstavili. Nedeljama sam plakala zbog toga, a i sad ponekad pustim suzu - napisala je Spirs na društvenim mrežama.

Pročitajte i Pevačica doživela nervni slom - Britni Spirs u klinici za mentalno zdravlje

profimedia

 

Pevačica je dodala da utehu i rasterećenje pronalazi u plesu o čemu je bila voljna da, putem video objave, porazgovara sa fanovima. Tom prilikom je i potvrdno odgovorila na pitanje da li je dobro, rekavši je srećna i zadovoljna i da je na poslovnoj pauzi kako bi se posvetila sebi i porodici.

Međutim, objava koja se tiče dokumentarnog filma izašla je na društvenim mrežama u formi teksta, pa su oni koji su ubeđeni u bezizlaznost njenog zatočeništva našli povoda za još jednu sumnju. Reč je o tome da smatraju da je negiranje ideja filma zapravo delo pevačicinog oca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading