Ana Nikolić izgazila skupocene poklone bivšeg dečka, a evo i zašto!

Autor:

17.04.2021 13:15

Foto:

Foto:

Pevačica Ana Nikolić je prilično zatvorena po pitanju svojih emotivnih izabranika. I dok javnost spekuliše o njenom novom dečku, isplivao je jedan detalj koji je pomogao da se rekonstruiše epizoda iz romantičnog života popularne pevačice



Nedavno je u medijima osvanula informacija da je Ana pobacala i pogazila skupocene poklone koje je dobila od svog udvarača. U pitanju je bio parfem i sunčane naočare, a procenjuje se da su predmeti bili vredni 1500 eura. 

Ovakvo ponašanje moglo bi se pripisati uobraženoj divi, ali je Ana objasnila o čemu je reč.

Pročitajte i Veliki momenat za maminu princezu - Ana Nikolić blista, a šta za to vreme radi Tarin tata? (foto)

Ata Images

 

Naime, ona je potvrdila istinitost navoda, ali je obrazložila svoje postupke. Pevačica je poklone ocenila kao izlišne, uzevši u obzir od koga dolaze. Misterioznog "bivšeg" nazvala je lažovom, a onda objasnila da generalno ima problem sa lažima.

- Istina je, gazila sam poklone od bivšeg. Lažne poklone! Ja imam problem sa lažnim ljudima, lažnim pričama, lažnim poklonima, imam problem sa laži kao takvom! Ja imam svega i više nego dovoljno, ali to što meni treba nije na prodaju. Nema cenu. Iskrena emocija. Da me neko bar na tren, voli zbog mene - napisala je Ana.

Pročitajte i Osmeh na krvavom licu - Ana Nikolić šokirala fanove

Ataimages

 

Zašto je Ana toliko ljuta na bivšeg, objasnio je pouzdan izvor za nova.rs.

- Crnogorac je pre godinu dana bio zainteresovan za Anu, da bi ubrzo, preko zajedničkih prijatelja ostvario kontakt s njom. Više puta su viđeni zajedno na javnim mestima i tada su krenule spekulacije da su u vezi, što Nikolićeva nikada javno nije potvrdila. On je u tom periodu na sve načine pokušavao da Anu obasipa pažnjom i poklonima koji prijaju svakoj ženi. Sve je bilo lepo i slatko, a onda su, iz nama nepoznatih razloga, prekinuli kontakt. Pričalo se u našem društvu da je Anu proganjao, što radi i dan danas, pa je ona čak promenila i broj telefona, koji je on opet saznao, pa počeo da je zove i šalje poruke, ali i poklone na kućnu adresu. Nikolićeva više ne može da podnese tu agoniju, pa je reagovala baš onako kako samo ona ume - otkrio je izvor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading