Kako je Anđelka Prpić ostala bez venčanog prstena?

Autor: Gloria.rs

16.04.2021 15:00

Foto: Jakov Simović/Gloria

Glumica Anđelka Prpić dala je veliki i ekskluzivni intervju Gloriji u kome je govorila o razvodu, kako se muškarci teže odlučuju da prilaze atraktivnim ženama, prvoj velikoj filmskoj ulozi u ostvarenju Darka Nikolića “Jedini izlaz” i kako je izgubila burmu i verenički prsten.Iako je glumica Anđelka Prpić nedavno razvedena, ona je bez simbola svog braka ostala još mnogo pre razvoda.

- Dok sam bila u braku, uvek sam nosila burmu i verenički prsten. Ja sam tradicionalni tip žene. Igrom slučaja sam ih izgubila na zimovanju u vreme kad sam bila udata. Išla sam na masažu, ostavila sam ih, čvrsto sam verovala u to, u bademantilu. Kad sam shvatila da ih nema, krenula je potraga. Obišla sam sve hotelske vešeraje kako bih ih pronašla, i svi službenici su bili veoma raspoloženi da mi pomognu. Ali nije vredelo, izgubila sam ih.

Pročitajte i Anđelka Prpić otkrila neprijatnost koja joj je obeležila početak karijere - Ništa ne bi umanjilo moju sramotu!

Ata Images

 

Za razliku od prstenja, nešto je ipak sačuvala od bivšeg supruga Darija Prpića.

- Neću menjati prezime Prpić. Saživela sam se s njim. S druge strane, dete mi se tako preziva, pa mi je prirodno i logično da ga zadržim. Na početku karijere, kad sam snimala “Žene sa Dedinja”, imala sam devojačko prezime Stević. Ubrzo sam se udala i uzela Prpić. Što bi rekla moja drugarica Mama: “Pa, maco, mi sad ne kažemo idemo kod Anđelke na predstavu, nego kod Prpićke. Nemoj to sad, molim te, da menjaš.” Da se ne osećam dobro u toj koži, verovatno bih ga promenila. Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije.   Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading