Marijana Mićić u akciji: kako namestiti dekolte u tri poteza! (FOTO)

Autor:

14.04.2021 12:16

Foto:

Foto:

Voditeljka Marijana Mićić je u emisiji "Amigi Show" uspela da se dotakne raznih tema, odgovori na razna pitanja, ali i praktično pokaže kako treba uživo da izgleda zanosno poprsje



Voditeljka i glumica Marijana Mićić sinoć je bila gost u popularnoj emisiji, u koju je došla obučena u crnu dekoltiranu mini-haljinu i čizme do kolena.

Njen stajling pokupio je brojne pozitivne komentare, ali su njene izjave pomalo naljutile i prisutne, ali i gledaoce kraj malih ekrana. 

Pročitajte i Iskreno - Marijana Mićić otkriva kako je pobedila strahove koji su joj remetili život

profimedia

 

Naime, harizmatična voditeljka je, komentarišući aktuelne slučajeve zlostavljanja žena, u jednom trenutku izjavila  "da bi žrtve morale NA VREME da prijave silovanje", što su mnogi na društvenim mrežama shvatili kao "minus" glumicama koje su godinama ćutale o zlostavljanju.

Nije samo ova rečenica bila sporna već i: "Nisam nigde pročitala da su bile vezane, prebijane i silovane", na šta je reagovao reper Relja, koji je takođe bio u emisiji i rekao "da ne mora da bude vezana i prebijena".

Marijana je kasnije na svom Tvitert nalogu odgovorila na buru reakcija koju je izazvala.

Pročitajte i Joga, boks i pozitivna energija - Dnevni rituali Marijane Mićić

 

- Evo skupile se moralne gromade da komentarišu moje reči od sinoć. Nemojte izvlačiti reči iz konteksta,nemojte šaljiv ton pretvarati u ozbiljan odgovor. Sram vas bilo. Malo vam je senzacionalizma, pa biste još?! Ja mogu da ličim samo na nekoga ko je među prvima javno osudio svako, ali svako nasilje i podržao devojke na svim mrežama i svim televizijama, dok ste vi smišljali sta ćete pametno ovde da napišete. Zato tišina - odbrusila je Marijana, pokušavajući da izgladi nesporazum.

Ona je takođe izazvala reakcije odgovarajući na pitanje povezano sa još jednom gorućom temom. Voditelja Ognjena Amidžića zanimalo je da li se glumica vakcinisala protiv korona virusa, na šta je ona vidno revoltirana odgovorila:

- Nisam se vakcinisala, mislim to je kao da me pitaš jesam li izašla na izbore.

Da sve bude zanimljivije Marijana se u toku emisije zanimala svojim dekolteom i bez blama nameštala grudi, kao da je pred ogledalom.

Pogledajte kako se to rešava u tri poteza.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading