Kanje Vest progovorio o razvodu: Evo šta zahteva od Kim Kardašijan

Autor:

17.04.2021 16:30

Foto:

Foto:

Kim Kardašian podnela je zahtev za razvod početkom godine, ali Kanje je na njega tek sada odgovorio. Poznatom reperu trebalo je dosta vremena da prihvati činjenicu da ga supruga sa kojom ima četvoro dece zaista ostavlja



 

Gotovo dva meseca nakon što je Kim Kardašian predala papire za okončanje braka s reperom Kanje Vestom, on je konačno dao odgovor. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao magazin Us Weekly, 43-godišnji muzičar traži zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad njihovo četvoro dece - Nort (7), Seint (5), Čikago (3) i Psalm (2).

Pročitajte i  Nepristojna ponuda šokirala je javnost, a u sve je upletena Kim

Profimedia

 

Iako su u toku svoje brakorazvodne parnice razmatrali sporazumno zajedničko starateljstvo nad decom, izgleda da će prijateljska komunikacija morati da pričeka.

Dakle, ono što reper želi ne razlikuje se od zahteva njegove uskoro bivše supruge. Naime, Kim da zabrani ocu da viđa decu, ali želi da to radi izvan njenog imanja s privatnim otvorenim bazenom i vinogradom u Hiden Hilsu, iz kojeg se pevač iselio. Ipak, zajedničko starateljstvo ne znači nužno dogovor 50/50 jer će Kim deci verovatno postati primarni staratelj. 

Bivši par na istoj je stranici i što se tiče njihovih finansija. Prema časopisu Forbes, oboje su milijarderi, no jedno od drugog neće tražiti novčanu potporu te će sami podmiriti troškove parnice. Pre venčanja 2014. potpisali su predbračni ugovor pa će imovinu podijeliti onako kako piše u tom dokumentu.

Pročitajte i Poznati reper potpuno poludeo - Kanje Vest samoprozvani Mojsije?

profimedia

 

Kad je pokrenut brakorazvodni proces, rečeno je da se par dogovorio oko nekretnina, ali onda je procurila informacija da se zahuktala situacija oko njihove vile u kalifornijskom gradu Kalabasasu vredne 40 milliona dolara.

Podsećanja radi, trzavice u njihovom braku počele su proletos, kada je Kanje odlučio da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Reper je tada izneo niz intimnih detalja iz braka sa Kim, što mu je ona posebno zamerila.

Popularni par bio je uslikan i tokom svađe u automobilu, a Kim u datom momentu nije mogla da sakrije suze. Nakon toga, ona je u jednom intervjuu objasnila koliko joj je teško da živi s reperom, jer boluje od bipolarnog poremećaja zbog kog često ima momente kada je neuračunljiv. Kanje je na Tviter tvrdio da je Kim želela da abortira njihovo prvo dete. Njegovi ispadi vrlo su poljuljali Kim i njenu veru u svog supruga te je odlučila da već narušenom odnosu stane na kraj.

Angažovala je moćnu advokaticu Lauru Vaser koja je zastupala brojne poznate ličnosti među kojima su i Anđelina DžoliHajdi Klum pa i sama Kim tokom razvoda od Krisa Hemfrisa.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading