Lidija Vukićević neprepoznatljiva: niko nije mogao ni da zamisli da će ovo uraditi!

Autor:

13.04.2021 15:32

Foto:

Foto:

Glumica Lidija Vukićević oduvek je privlačila pažnju svojim šarmom i lepotom. Njena atraktivna linija koja se sa godinama neznatno promenila, postala je simbol i ideal ženske lepote, a kovrdžava kosa bila je njen zaštitini znak



Lidija Vukićević godine ne shvata ozbiljno. Njen mladalački izgled prkosi decenijama svom snagom. Iako već uveliko u šestoj deceniji, glumica svoju savršenu figuru ne krije od očiju javnosti, te na njenom Instagram profilu neretko možemo videti fotografije koje ističu Lidijinu vitku liniju.

Pročitajte i Atraktivna glumica Lidija Vukićević dobro je poznata svima, a njeni sinovi nasledili su maminu lepotu! (foto)

Nenaviknuti na promene kod glumice, koja i danas neodoljivo liči na razmaženu Violetu iz kultne serije "Bolji život" ostali smo zatečeni promenom zbog koje smo je jedva prepoznali.

Naime, ona je na svom Instagram profilu iznenadila pratioce ogromnom promenom i zaista hrabrim korakom na koji se odlučila. 

Lidija se odrekla svog zaštitnog znaka - kovrdžave kose i pratioce ostavila u čudu. 

Ona je ovim potezom najavila velike promene u svom životu, a šta se iza ovog postupka krije, glumica nije potpuno otkrila.

Pročitajte i Sve oči su uprte u nju - Lidija Vukićević u najprovokativnijem izdanju do sada (foto)

Glumica je uz neočekivanu fotografiju napisala:

- Pripremite se za nešto novo, promene slede, nešto potpuno drugačije i neočekivano. Vredno se radilo i isplatilo.

Ona je uz to dodala da ova fotografija nije kraj i najavila je iznenađenja koja nam tek predstoje.

- Nastavak sledi vrlo brzo - napisala je Lidija Vukićević.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading