Otkako je postala mama, Kejti Peri je ovoga morala da se odrekne

Autor:

07.04.2021 20:30

Foto:

Foto:

Kejti Peri, američka pevačica i članica žirija "Američkog idola" dobila je prošlog leta sa glumcem Orlandom Blumom ćerkicu Dejsi Dav



Otkako je postala roditelj, popularna pevačica više puta je duhovito komentarisala svoju novu ulogu. Ona je ujedno pokušavala da razbije tabue koji se odnose na to da se na svetskim zvezdama ne sme videti ništa od svakodnevnih obaveza koje roditeljstvo donosi, već da uvek moraju da sijaju kao na "crvenom tepihu".

Slično je uradila i pred milionskim auditorijumom, kada je kao članica žirija popularnog američkog šoua prokomentarisala nastup jedne takmičarke.

Pročitajte i Kejti Peri otvoreno o najtežem periodu u životu - Bilo je poput noćne more!

Ona je, naime, želeči da pohvali takmičarku, rekla kako se naježila, ali se naježenost odnosila na dlake na njenim nogama. Obrazlažući svoju pohvalu, dodala je da kao majka, više nema vremena za brijanje nogu, i da je ono ispalo sa liste njenih prioritetnih aktivnosti.

- Vaš glas je duhovno iskustvo. S drugog je sveta, anđeoski je. Kao novopečena majka nemam baš puno vremena, pa sam prestala da brijem noge. Ali kad ste pevali, dlake na mojim nogama digle su se pet centimetara. Osetila sam trnce po celom telu! Bilo je neverovatno - egzaltirano je izjavila Kejti.

Na buran smeh, Peri je dodala još ulja na vatru, pa je podigla noge na sto, ne bi li se njene kolege uverile u istinitost izjave.

Pročitajte i Kejti Peri otkrila kako je upoznala ljubav svog života - Orlando mi je ukrao hamburger!

Kejti je objasnila da je biti roditelj zahtevan posao, kao i da se poimanje života menja sa tim ostvarenjem.

- Mislim da počinješ da shvataš neke stvari kad postaneš majka… jednostavno moraš da se usredotočiš na to da budeš mama. I to nije zato što ne voliš druge ljude, nego jednostavno zato što želiš da budeš dobar roditelj - objasnila je pevačica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading