Dragan Bjelogrlić danas ima razloga za slavlje: spuštena poslednja klapa!

Autor:

07.04.2021 17:00

Foto:

Foto:

Toma Zdravković biće ovekovečen i na filmskom platnu. Pesme legendarnog pevača zaoriće se ponovo zahvaljujući ekipi koja je danas završila snimanje filma koji se bavi životom slavnog pevača



Fanovi Dragana Bjelogrlića, koji je, pored Željka Joksimovića, producirao ovaj projekat, postavili su na svom "Instagram" nalogu video snimak koji je nastao nakon spuštanja poslednje klape u Čikagu, gde je Toma proveo jedan deo svog života. Vidno zadovoljan Bjelogrlić se zahvaluje ekipi, dodajući da mu je ovo snimanje bilo jedno od najlepših u životu, a sudeći po ovacijama i aplauzu koji se čuju u pozadini i ekipa je zadovoljna.

Pročitajte i Dragan Bjelogrlić - Prošlost nam se uvek čini boljom!

 

 

- Tomu Zdravkovića su zvali „pesnik tuge“. Pevao je iz duše, i za dušu - izjavio je Bjelogrlić uoči početka snimanja, a glumac se ujedno našao i u ulozi korežisera.

Film "Toma” predstavlja biografsku sagu, koja će ujedno biti i priča o vremenu koje su obeležili mnogi umetnici i velikani poput Dragana Nikolića, Bore Todorovića, Zorana Radmilovića kao i mnogi drugi.

Danas je na konferenciji za štampu Bjelogrlić istakao da je u SAD došao sa zebnjom da li će snimanje proteći kako treba.

- Ipak smo u stranoj zemlji, komplikovane scene... Ali bilo je jako lepo, divna atmosfera, podrška naših ljudi. Prvi put sam u Čikagu, sutra putujem i nadam se da ništa neće pokvariti ovaj divan utisak - rekao je Bjelogrlić, prenosi "RTS".

Pročitajte i Milan Marić - Volim narodnu muziku i kafanu, ali sa Tomom Zdravkovićem ne mogu da se poredim!

 

 

Očekuje se da će premijera filma "Toma" biti 30. septembra u Beogradu, a autori se nadaju da mesec dana kasnije odu u Čikago na američku premijeru.

Podsetimo, snimanje biografskog filma o proslavljenom pevaču počelo je krajem jula prošle godine, nakon više od godinu dana priprema na scenariju, koji su napisali Nikola Pejaković i Dragan Bjelogrlić, a u režiji Zorana Lisinaca.

Glavna uloga je pripala glumcu Milanu Mariću, a uloga Silvane Armenulić – Tamari Dragičević.

U ostalim ulogama videćemo i Petra Benčinu, Andriju Kuzmanovića, Mirjanu Karanović, Slobodana Bodu Ninkovića, Marka Janketića, Ivana Zekića i mnoge druge.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading