O tragično preminuloj deci Mie Farou mnogo se spekulisalo, a ona je rešila da glasinama ovako stane na put

Autor:

01.04.2021 12:36

Foto:

Foto:

Glumica Mia Farou morala je da se dotakne vrlo bolnih tema nakon što je snimljena dokumentarna serija koja se bavi Vudi Alenom i njegovom usvojenom ćerkom Dilan. Mnogima je zasmetalo to što je uprkos brojnosti porodice, nedostatak tri člana bio upadljiv



Nakon što je izašao dokumentarac "Allen v. Farrov" koji ponovo secira tvrdnje Dilan Farou da ju je seksualno zlostavljao njen staratelj Vudi Alen, javnost je ostala zatečena činjenicom da u filmu nije pomenuto troje od četrnaestoro usvojene dece slavnog reditelja i njegove bivše partnerke glumice Mie Farou.

Pročitajte i Nakon optužbi za seksualno zlostavljanje - Vudi Alen povukao neočekivan potez

Pomenuto troje dece Tam, Larka i Tadeus, tragično su preminuli u svojim mladim godinama. Zatečena opakim negodovanjem javnosti, slavna glumica rešila je da se javno obrati i stane na put opakim glasinama.

Mia Farou (76) je u sredu na Tviteru podelila dugačku izjavu kako bi se pozabavila teškim nagađanjima za koje je rekla da nedavno kruže o smrti njene dece.

- Pošto sam majka četrnaestoro dece, porodica mi znači sve -  započela je zvezda kultnog filma "Rozmarina beba".

Pročitajte i Vudi Alen demantovao optužbe, ali Holivud neumoljiv - Zvezde okreću leđa slavnom reditelju

Profimedia

 

Farov je objasnila da je veoma pažljiva u onome što objavljuje na društvenim mrežama kako bi poštovala želje svoje dece da detalji njihovog života ostanu privatni - ali u svetlu "opakih glasina zasnovanih na neistinama" za koje je rekla da su se "pojavile na mreži" u vezi sa njeno troje pokojne usvojene dece, odlučila je da progovori.

- Iako sam izabrala karijeru zbog koje sam u javnoj areni, većina moje dece odlučila je da živi vrlo privatnim životom - objasnila je Mia, a potom iskreno pisala o izgubljenoj deci.

Pročitajte i Vudi Alen optužen za zlostavljanje pastorke - Režiser tvrdi da se radi o uroti majke i ćerke

- Moja voljena ćerka Tam umrla je u 17. godini od slučajnog predoziranja lekovima, koji su joj prepisani za užasno mučne migrene koje je trpela i srčanu bolest - napisala je Farov.

Larku, koja je umrla 2008. godine, Mia je opisla kao „izvanrednu ženu, divnu ćerku, sestru, partnera i majku“.

- Umrla je u 35. godini od komplikacija HIV-a, koji joj je preneo prethodni partner. Uprkos svojoj bolesti, živela je punim plućima i uz mnogo ljubavi sa decom i dugogodišnjim partnerom. Podlegla je svojoj bolesti i iznenada umrla u bolnici na Božić, u naručju svog partnera - napisala je Mia.

Glumica je potom objasnila da je njen "hrabri" sin Tadeus sebi oduzeo život sa 29 godina nakon naglog raskida jedne veze.

- To su neizrecive tragedije - napisala je Farrov u svojoj izjavi od srede i dodala:

Pročitajte i Kejt Vinslet osudila je moćnike koji zloupotrebljavaju svoj položaj radi zadovoljstva!

- Bilo koja druga spekulacija o njihovoj smrti je sramoćenje njihovih života i života njihove dece i voljenih - zaključila je.

Glumica je svoj post završila rečima zahvalnosti, podsetivši da je majka i baka.

- Iako znamo za tugu, današnji život nam je pun ljubavi i radosti - napisala je Mia.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
duska

02.04.2021 19:06

kome verovati. dok su bili zajedno sve ok. cim nisu zajedno mnogo prljavog vesa.