Danijela Štajnfeld: Pomišljala sam na samoubistvo!

Autor:

29.03.2021 15:07

Foto:

Foto:

Glumica koja je optužila kolegu Branislava Lečića za silovanje maja 2012. u intervjuu za Gloriju prisetila se teških dana u Njujorku kada je napisala oproštajno pismo



Koliko je glumica Danijela Štajnfeld (37) teško podnela silovanje, preživljeno maja 2012, za koje je optužila kolegu Branislava Lečića, govorila je u intervjuu za magazin Gloria.

Pročitajte i Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića, glumac odgovorom iznenadio javnost

Foto: Elena Mudd

 

Ističući samouvereno i ponosno da danas za nju nema neprijatnih pitanja niti tema, zvezda filma “Ivkova slava” prisetila se trenutaka kada su je u Njujorku, u koji se odselila nakon proživljene traume, obuzimale crne misli:

Pročitajte i Ekskluzivno - Branislav Lečić - Horde su se okomile na mene! Zakazuju mi streljanje!

Foto: Elena Mudd

 

- Dok sam pravila film “Zaceli me”, najviše sam se plašila toga što otkrivam i svoje pismo o samoubistvu. To su bili čudni i teški dani za mene. Svi eksterni faktori da meni bude bolje, poput porodice, prijatelja, onoga što se zove dom i što je meni poznato, nisu postojali. Interni i intimni faktori takođe su bili poljuljani. Nisam imala za šta da se uhvatim, držim. Nakon što je pronađena moja oproštajna poruka, neko je pozvao policiju. O tome su ubrzo saznali moji prijatelji u Njujorku i uradili su sve da me vrate nazad. I to je bilo teško. Najpre zato što nisu navikli na mene takvu pošto me znaju kao osobu punu životne energije. Bili su zabrinuti jer su uvideli da nisam bezbedna za samu sebe. Iz tog razloga sam počela da živim zajedno sa najbližim prijateljima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Vip

30.03.2021 19:15

Ko te sprečava da to uradiš?! Uzmi stvar u svoje ruke, budi žena!

Kvadratura kruga

31.03.2021 07:42

Ništa gore od praznoglavog Srpskog mudrijaša...Da se ubiješ? Zašto? Platiš pouzdanoj tročlanoj ekipi sačekušu da ga skrate za glavu u znak zahvalnosti i časti za njegov minuli rad...Ne brini, ne gornju, nego onu donju kojom inače i misli, učini mu, neka ostatak života razmišlja gornjom, nije to tako loše. Policija? Centar za socijalni rad? Sudovi? Zaobiđi Srpske institucije sistema - imaju oni pametnijeg posla da za lovu poltronišu...Ko što kaže ovaj mudrijaš dole...Uzmi stvar u svoje ruke, budi žena.

Vladan

31.03.2021 11:59

Nesto ne stima, cudno je. Ona je imala scene slobode u filmu seksualnog tipa koje su zavrsile na porno sajtove. Dosta ima playboy fazon slika na instagramu. Neko ko je proziveo seksualnu traumu dugo ima problem da ima i da pomisli na sex. Ova Danijela hmmm... ima prejaku seksualnu energiju u toj glumi i slikama, malo mi je nespojivo sa zrtvom silovanja, nekoga ko ima traume. Ne bih nikoga posebno da osudjujem ali oboje su jako mutni kao osobe i sa svojim izjavama.