Muzičar izgubio bitku sa koronom: Preminuo Zafir Hadžimanov

Autor:

27.03.2021 15:22

Foto:

Foto:

Zafir Hadžimanov preminuo je danas u Beogradu, od posledica korona virusaZafir Hadžimanov preminuo je od posledica virusa korona. Filimsk glumac, pevač i kompozitor nažalost izgubio je život u 78. godini života.

Pročitajte: Zafir Hadžimanov o ulozi u "Nemanjićima" - Oduvek sam se osećao kao car, pa hajde jednom da to i pokažem

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako “Novosti” nezvanično saznaju. Zafir je imao zdravstvenih problema zbog čega je posećivao lekare. Najverovatnije je tako dobio virus.

I njegov sin Vasil Hadžimanov je pozitivan na kovid, ali nema nikakve simptome bolesti. Da je pozitivan saznao je prilikom rutinskog testiranja prilikom dolaska u jednu zemlju EU

Antonio Ahel/ATAImages

 

Zafir Hadžimanov bio je oženjen pevačicom i glumicom Senkom Veletanlić, sa kojom ima sina Vasila Hadžimanova poznatog džez muzičara.

Podsetimo, kantautor, pesnik, glumac Zafir Hadžimanov je rođen 1943. godine u Kavadarcima, Makedonija. Završio je gimnaziju i muzičku školu u Skoplju, gde je počeo da se bavi muzikom i pozorištem. 1967.godine diplomirao je glumu na FDU u Beogradu. Paralelno sa studijama, nastupao je kao pevač zabavne muzike i snimio svoje prve dve ploče na kojima je i autor tekstova.

Komentari. (0)

Loading