Kraj ljubavne romanse Dženifer Lopez - Kako je ostavljena Latino diva?

Autor:

24.03.2021 18:00

Foto:

Foto:

Ljubavni život Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza u žiži je interesovanja već neko vreme. Da li je ovoj romansi zaista došao kraj?



Poznati par Džej Lo i Aleks Rodrigez rastavljani su više puta u medijima. Povod tome bila je, navodna, sklonost bivšeg sportiste aferama i flertovanju. Njihovoj ljubavnoj idili "prikačena" je Madison Le Kroj (30), pa se govorilo da je pevačica raskinula veridbu.

Ova govorkanja prećutno su demantovana kada je Aleks posetio svoju verenicu u Dominikanskoj Republici, gde je Dženifer snimala film.

Pročitajte i Džej Lo i Aleks Rodrigez na pauzi od ljubavi?

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Tada su osvanule njihove fotografije na kojima deluju prilično srećno, a izvori bliski paru potvrdili su da su se, nakon dugih razgovora, ovo dvoje pomirili, te da je njihova zajednička budućnost ponovo izvesna.

Taman kad smo pomislili da će se kompas interesovanja ponovo preusmeriti na dugo planiranu, pa, usled pandemije, otkazivanu svadbu, ispostavilo se da smo pogrešili. Naime, do medija je stigla informacija da su pevačica i sportista definitivno raskinuli veridbu. Ali da iznenađenje bude veće, navodno je Rodrigez ostavio Lopezovu.

- Gotovo je. A pravi šok je da je Alex ostavio Dženifer preko poruke! Osramoćena je i ponižena, ali i ljuta - ispričao je izvor blizak paru.

Verujemo da je Latino divi, ovakav potez zaista bio udar na ponos, pa je odlučila da se na neki način osveti. Navodno, temperamentna pevačica odbija da vrati višemilionski vredan "zalog ljubavi".

Pročitajte i Ljubav koja je obećavala - Dženifer Lopez i Ben Aflek razišli su se zbog ovoga!

Profimedia

 

- Uz sve, odbija da vrati verenički prsten vredan oko pet miliona dolara. Ko može da je okrivi? Svi su znali da su imali problema, a on je sada sve okončao - ispričao je izvor blizak paru.

A da li je razlog tome rijaliti zvezda Madison Le Kroj, ili nešto drugo, ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading