Vojin Ćetković o teškim počecima porodičnog života i bremenu popularnosti

Autor:

20.03.2021 15:00

Foto:

Foto:

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković jedan su od omiljenih parova domaćim medijima. Šarmantni, lepi, uspešni, a pre svega "sa obe noge na zemlji", često su poređeni sa omiljenim parom prethodne generacije Milenom Dravić i Gagom Nikolićem



Popularni glumačko-bračni par Sloboda i Vojin, poznati je po tome da se čuva skandala i uvek drži toga da privatnost porodičnog života treba da bude privatna, te su se vešto klonili skandala, a svoj brak i porodicu krili su od medija. To im je lako polazilo za rukom, jer su kao vrhunski glumci davali povoda da se piše o njihovim filmovima, serijama i radu u pozorištu. Glumac se nedavno osvrnuo na početke svoje veze sa Slobodom, koju je upoznao na snimanju "Zone Zamfirove".

Pročitajte i Vojina Ćetkovića i njegovu suprugu porede sa ovim čuvenim parom - Čast mi je što nas upoređuju sa njima!

Miša Obradović

 

- Meni i Slobodi je bilo jako teško da čuvamo svoje privatne živote od kamera kada smo bili mlađi. Bilo je izuzetno teško kada smo tek krenuli da se zabavljamo, ili kada smo dobili decu. Smatram to odrazom ovog površnog vremena, u svakom smislu. Neki ljudi su nas čekali ispred stana i fotografisali nas kako bacamo đubre, ili kako vodimo decu negde ... hteli su da slikaju našu decu, a neki časopisi su i nudili novac da nas slikaju sa decom. To je samo odraz ovog glupog vremena u kojem živimo. Novinari su se branili time da to publika traži, ali publika traži ono što im mi dajemo - objasnio je glumac portal "Nova.rs".

Njih dvoje su oduvek bili primer idealnih partnera, kako profesionalnih, tako i emotivnih. O njihovom braku ne zna se mnogo, u intervjuima nerado pričaju o privatnosti, odajući tu i tamo poneki detalj što o zajednički provedenom vremenu, što o odgajanju ćerki, bliznakinja Vere i Mile.

Pročitajte i Ispisuju se nove tajne, a na nama je da ih otkrivamo - Šta će se događati u nastavaku popularne serije?

– Nastojim da ih vaspitam onako kako su Vojina vaspitavali njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu druga je stvar, ali jako želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe, pa je samim tim mnogo toga drugačije. U malim mestima sve je “ušuškanije”, dok je u Beogradu surovije, ali one su ovde rođene, ovo je njihov grad. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima – ispričala je Sloboda svojevremeno za “Story”.

Vojin se sada osvrnuo na vreme u kome živimo i na prodor tehnologije u dečije sobe. O tome kako animira ćerke i na kom nivou ih prepušta ekranima, on je rekao:

- Naravno da ih ograničavamo. Ali, pošto je to budućnost i sadašnji život ne možemo Sloboda i ja da glumimo dinosauruse i da im zabranjujemo kontakt sa tehnologijom. To je prosto njihov život. Ali, ipak, pokušavamo da korišćenje kompjutera i telefona ograničimo na neko razumno vreme. Nije teško koristiti tehnologiju, ali one definitivno više o tome znaju nego ja.

Pročitajte i Sloboda i Vojin daleko od očiju javnosti, svoj mir potražili u obližnjem selu

ataimages

 

Ono što je zanimljivo, a što su moje ćerke shvatile, jeste da im je lakše da shvate predmet ‘Priroda i društvo’ ako me slušaju dok šetamo prirodom. Često šetamo po šumi, ili izađemo do reke, idemo na more, ronimo zajedno. To praktikujemo od kada su se rodile. Njih dve vole sve što ima veze sa sprotom, vole skijanje i rolere, vole da voze biciklo. Ima dosta aktivnosti koje su van kuće, tako da ih time animiram -, zaključio je za "Nova.rs".

Vojin se osvrnuo i na svoj rad u pozorištu, kao i na svrhu pozorišta, rekavši da je ono tu da kritikuje stvarnost, da ukaže na mane i veliča vrline. Dodao je da će pozorišta uvek biti, kao što ga je oduvek i bilo, uprkos pandemiji, njega će biti dok je jednog glumca i jednog gledaoca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading