Džej Lo i Aleks Rodrigez na pauzi od ljubavi?

Autor:

18.03.2021 10:45

Foto:

Foto:

Džej Lo i Aleks Rodrigez pokušaće sa reanimacijom načetih odnosa. Nakon skandala oko predbračnog ugovora i afere sa Medison LeKroj, par spreman da "radi na nekim stvarima".



Latino diva Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez verili su se pre dve godine, a od tada, dva puta usled pandemije korona virusa odlagali su venčanje.

Ipak nedavno je počelo da se nazire da nije svemu korona kriva. Slika idiličnog odnosa počela je da se raspada onog trenutka kada su ružni detalji isplivali. Da njihov odnos nije bajkovit postalo je jasno kada su svetski mediji preneli vest o jednoj tački milionskog predbračnog ugovora. Sporna stavka tiče se potencijalne Aleksove prevare, a kako je  bivši ragbista odbio da ugovor potpiše, senka sumnje još jače se nadvila nad njima.

Pročitajte i Dženifer Lopez donela hrabru odluku, da li je pogrešila? (foto)

Profimedia

 

 

Da stvar bude gora, rijaliti zvezda Medison LeKroj dovodi se u vezu sa Rodrigezom i počinje da se šuška o njihovoj aferi. Kako bi "demantovala" takve tvrdnje, LeKrojeva objašnjava šta se desilo.

- Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali, fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom - međutim o detaljima prepiske nije se izjašnjavala - sve se dogodilo pre nekog vremena, ipak, sada je sve izašlo na televiziji. Ne znam šta da radim, ne želim da ovo našteti našim porodicama - istakla je Medison.

Pročitajte i Ljubav koja je obećavala - Dženifer Lopez i Ben Aflek razišli su se zbog ovoga!

 

 

Izvor blizak paru tvrdio je da je pomenuti ugovor naškodio obostranom poverenju, pa i da je Dženifer spremna da odustane od venčanja u slučaju da Aleks odbije potpisivanje.

Ipak, čini se da je par odlučio da uloži dodatni napor i pokuša da spasi svoju vezu. Naime, Aleks je prošlog vikenda privatnim letom otputovao u Dominikanu, gde jeLopezova snimala film. Izgleda da je romantični gest bio dovoljno efektan, jer, kako navode izvori, par je vikend proveo u razgovorima i pokušajima pronalaženja rešenja, za, kako se do tada činilo, bezizlaznu situaciju.

- Proveli su nekoliko predivnih dana u Dominikanskoj Republici. Nastavljaju da rade na vezi. Trenutno su u statusu quo. Zajedno su - rekao je izvor za "Page Six".

Pročitajte i Nepogrešiva kombinacija - Da li su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez najskladniji par u svetu poznatih?

 

 

Na vest o njihovom raskidu oboje su reagovali demantom.

- Sve je netačno. Radimo na nekim stvarima - rekli su ranije američkim medijima u zajedničkoj izjavi Dženifer i Aleks.

Međutim, priznanje da imaju probleme na kojima rade, samo je podgrejalo loše prognoze.

Navodno, Medison LeKroj afera nije prva u koju je Aleks umešan. Bliski krugovi ističu da je flert deo njegovog karaktera, a da Dženifer to ne može da toleriše, te da je rijaliti zvezda bila samo kap koja je prelila čašu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading