Švarceneger progovorio o depresiji: Iz ovih stopa vraćam se na ispravan put!

Autor:

17.03.2021 12:15

Foto:

Foto:

Arnold Švarceneger sve vreme koje je proveo u karantinu trošio je ne bi li uveselio svoje pratioce. Pružao je podršku i zasmejavao mnoge svojim vedrim postovima na socijalnim mrežama. Ipak, izgleda da ni njemu nije lako. Ovaj put alarmirao je javnost priznajući da tone u depresivno stanje.



Arnold Švarceneger, legendarni holivudski snagator iz akcionih filmova kao što su "Totalni opoziv", "Konan Varvarin", "Predator" i "Terminator", koji je profesionalnu karijeru započeo kao višestruki prvak u bodibildingu otkrio je da se u proteklih 12 meseci, tokom kojih je većinu vremena proveo kod kuće, prilično ugojio, iako je gotovo svakodnevno trenirao, što mu izaziva depresivne misli.

Pročitajte i Arnold Švarceneger se menja u 72. godini - Sada sam 99 odsto vegan!

Arnold se prvi put u životu, u 73. godini, suočio sa viškom kilograma. Kombinacija godina i  pandemije korona virusa načela je i neuništivog filmskog terminatora. Međutim, njegov borbeni duh nije klonuo, pa je sebi postavio cilj i izazov da do kraja marta telesnu težinu vrati na dvocifrenu brojku.

On je na svom Instagram profilu podelio svoju dnevnu rutinu, uprkos kojoj je nabacio nekoliko kilograma, koji, kako kaže, narušavaju njegov izgled.

- Dobio sam pet-šest kilograma. Tokom onlajn sastanaka nosim tamnu odjeću i osjećam se dobro, ali kad se uveče pogledam u ogledalo, vidim stomak i ne mogu da sam sebi ne prigovarim: ‘Arnolde, osvajač si trinaest titula prvaka u bodibildingu. Ginisova knjiga rekorda svojevremeno je o tebi pisala kao najsavršenije građenom čoveku u istoriji. Pa šta se to, pobogu, dogodilo s tvojim pločicama na stomaku? Šta se ovo događa? Ovo je depresivno - objavio je na društvenim mrežama svoj tok svesti proslavljeni glumac.

Pročitajte i Udarac u leđa - Objavljen još jedan snimak napada na Švarcenegera (video)

Premda je za vreme sportske karijere, kad se ovenčao titulama Mr. Olimpije i Mr. Univerzuma bio znatno teži nego danas - standardnih 118 kilograma uoči takmičenja skidao je na, za svoju kategoriju, idealnih 107 kilograma - danas kad su mu se zbog godina mišići opustili, a metabolizam usporio, njegov je cilj da do kraja marta skine bar pet kilograma i telesnu težinu vrati na dvocifrenu brojku.

- Glavni razlog za moju prekomernu težinu je prestanak snimanja: ispadanje iz svakodnevnog ritma rada pred kamerama potpuno me je poremetilo. Život je igra u kojoj svi doživljavamo i uspehe i neuspehe. Ali oni nisu i ne mogu biti trajni. Zato se iz ovih stopa vraćam na ispravan put - zaključio je Švarceneger.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading