Demi Lovato potresla javnost kada je progovorila o svojim košmarnim iskustvima!

Autor:

17.03.2021 10:45

Foto:

Foto:

Demi Lovato će 23. marta predstaviti četvorodelnu dokumentarnu seriju pod nazivom "Demi Lovato: Dancing With the Devil" ("Demi Lovato: Ples sa đavolom"), a američki mediji već su imali prilike da pogledaju prve epizode – i o tome naširoko pišu.



Demi Lovato prvobitno je snimala dokumentarac koji je trebalo da zabeleži njenu svetsku turneju 2018. godine, ali projekat je trajno odložen nakon njenog skoro fatalnog predoziranja drogom. U julu 2018. godine pop zvezda je pronađena bez svesti u svom domu u Los Anđelesu, samo mesec dana nakon što je sa publikom na svom koncertu proslavila svoju šestogodišnjicu trezvenosti.

Pevačica Demi Lovato je u dokumentarnoj seriji o svom životu progovorila o zlostavljanju koje je doživela kao tinejdžerka.

Pročitajte i Događaj koji je Demi Lovato umalo koštao života - Rekli su mi da mi je ostalo pet minuta!

- Izgubila sam nevinost silovanjem - rekla je 28-godišnja zvezda u jednoj epizodi.

- Muvali smo se, ali ja sam rekla da ne želim dalje, bila sam nevina i htela sam da to tako i ostane. Toj osobi to nije bilo bitno i ona je svejedno nastavila. Ja sam to potisnula i uverila samu sebe da je moja krivica jer sam otišla u sobu s njim, jer sam se muvala s njim - rekla je Demi koja se proslavila s 15 godina Disnijevom ulogom.

"Bulimija mi se pogoršala"

Ona i još neke "Dizni" zvezde poput Selene Gomez, Majli Sajrus i Braća Džonas tad su nosili takozvano "prstenje nevinosti", kojim su simbolizovali odluku da neće imati seksualne odnose pre braka. To i katoličko vaspitanje, kaže Demi, uticalo je na to da pomisli da o silovanju mora da ćuti.

- Bila sam deo "Diznijeve grupe" koja je javno rekla da će čekati do braka - rekla je, i dodala da je pritisak rastao jer je stalno morala da viđa osobu koja ju je zlostavljala, što se odrazilo na to da je prestala da jede, počela da se samopovređuje, povraća i slično. Pevačica je naglasila da se bulimija od koje je bolovala u tom periodu toliko pogoršala da je počela da povraća krv.

Lovato kaže da je njenom ćutanju delom doprineo i odnos javnost prema Rijani nakon što ju je Kris Braun napao 2009. godine. Demin silovatelj na kraju nikad nije odgovarao, a ona kaže da je pokušavala da nađe podršku u pojedinim osobama, te im reći šta joj se dogodilo.

Pročitajte i Demi Lovato izborom partnera šokirala javnost - Sada živim svoju istinu!

profimedia

 

U svom dokumentarcu, Demi je otkrila da je dugo bila zavisnik od heroina, kao i da se nakon predoziranja koje ju je umalo koštalo života i koje je ostavilo ogromne posledice na njeno zdravlje, opet vratila konzumiranju narkotika. Ona je otkrila i jezive detalje o noći kada je umalo umrla.

- Ono što ljudi ne znaju o toj noći je da se nisam samo predozirala, već sam i iskorišćena, - navodi Demi u drugoj epizodi, optužujući za napastvovanje svog neimenovanog dilera drogom.

​​- Kad su me pronašli, bila sam gola, bila sam plava, bukvalno sam ostala mrtva nakon što me je iskoristio. A kad sam se probudila u bolnici, pitali su me da li sam imala željeni seks. Rekla sam da -prisetila se dodajući da joj se u momentu osvešćivanja na blic u sećanju vratila scena njihovog susreta i da je zbog toga instinktivno odgovorila potvrdno.

Pročitajte i Demi Lovato - Ne žalim ni zbog čega, morala sam da napravim greške da bih naučila

 

 

Ali mesec dana kasnije, Demi je shvatila da nije "bila u stanju da donese odluku“, a da "takva vrsta traume ne nestaje preko noći i ne prolazi u prvih nekoliko meseci ili kroz rehabilitaciju“.

Priznala je i da je ponovno nazvala istog dilera kad se vratila iz bolnice.

- Volela bih da mogu da kažem da je ta noć bila moj poslednji kontakt s heroinom, ali nije. Htela sam iznova da ga postavim u situaciju da ima izbor da me zlostavlja. Htela sam da to sada bude moj izbor, a on je tad imao i nešto što sam želela, drogu - završila je Demi dodajući da ju je takva odluka rastužila, učinila da se oseća još gore, ali da je to bio njen način da pokuša da vrati moć.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading