Nakon Donalda Trampa i Mišel Obama se oglasila o kontraverznom intervjuu: Ne postoji ništa važnije od porodice!

Autor:

16.03.2021 14:09

Foto:

Foto:

Princ Filip, suprug britanske kraljice Elizabete II, pušten je iz bolnice Svetog Bartolomeja, a svoje mišljenje o kontraverznom intervjuu Megan Markl i princa Harija izneli su Donald Tramp i Mišel Obama.



Nakon što su gostovali kod Opre Vinfi i izneli šokantne detalje o životu na dvoru i kraljevskoj porodici, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pridobili su empatiju, simpatije, ali i ozlojeđenost javnosti. No, ni poznate ličnosti nisu mogle dugo buiti neopredeljene, pa se sa svakim danom upoznajemo sa novim članovima suparničkih tabora.

Pročitajte i Savršen plan Megan Markl, nakon kontraverznog intervjua uradiće ovo?

SAEED KHAN Arhiva: AFP profimedia

 

Kada su pre pola godine, "Time TV-u" govorili o važnosti glasanja na američkim predsedničkim izborima, kao i o borbi protiv govora mržnje na društvenim mrežama, pa tako implicitno rekli da će svoj glas pokloniti Džou Bajdenu, Tramp ih je shvatio kao svoje protivnike, a o tome se odmah i javno izjasnio.

- Nisam obožavatelj Megan Markl. Želim Hariju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati - kazao je Tramp na konferenciji za medije u Beloj kući.

Nakon pomenutog intrvjua, njegovo mišljenje se nije promenilo.

Pročitajte i Megan Markl emotivnim rečima šokirala javnost, kako će na to reagovati Bakingemska palata?

profimedia

 

- Ona nije dobra! Rekao sam to i pre, a sada svi vide da sam bio u pravu - rekao je Donald Tramp, prenose mediji.

A svom bivšem višem savetniku Džejsonu Mileru, potvrdio je svoje mišljenje, navodeći, još, da Marklovu smatra osvetoljubivom i opasnom osobom.

- Sad se pokazalo kakva je Megan. Ali ako kažeš išta negativno o njoj, uništiće te. Pogledaj Pirsija - rekao je Miler u podkastu Stiva Benona, prenosi "Daily Mail".

Podsetimo, britanski voditelj Pirs Morgan dao je otkaz u emisiji "Good Morning Britain" jer su ga napadali zbog negativnih izjava o Megan.

Bivša prva dama Amerike, Mišel Obama, oglasila se nakon velikog intervjua, ali je zauzela nešto neutralniji stav od bivšeg predsednika. Ona, kako se navodi nije želela da zauzima strane, mada je iskazala duboku potresenost i zabrinutost zbog optužbi na račun rasizma među članovima porodice. Ona ipak smatra da je produbljivnje razdora među članovima porodice štetno i nada se eventualnom pomirenju zavađenih strana.

Pročitajte i Da li se princ Hari i njegova supruga povlače? Megan Markl - Mnogo toga je već izgubljeno!

profimedia

 

- Kad pomislim kroz što su sve prolazili Hari i Megan, pomislim na važnost porodice i molim se Bogu da će se u nekom trenutku u toj porodici dogoditi oproštaj, i da će biti dovoljno ljubavi i volje da se problemi reše, jer ne postoji ništa važnije od porodice - rekla je za "Access Hollywood" supruga bivšeg američkog predsednika Baraka Obame.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading