Saznaje Gloria

Zdravstveno stanje Petra Benčine narušeno - Glumac otkazao sve projekte!

Autor:

12.03.2021 14:00

Foto:

Foto:

Zdravstveno stanje Petra Benčine ponovo brine njegove prijatelje i obožavaoce. Nove informacije o zdravlju glumca zabrinjavajuće.



Jedan od najpoznatijih pozorišnih glumaca Petar Benčina ponovo muči muku sa zdravljem. Naime, kako ekskluzivno saznaje Gloria Petar boluje od obostrane upale pluća, a svi njegovi projekti otkazani su istog trenutka.

Pozorišna publika radovala se premijeri čuvene predstave Kaspar, gde je jednu od vodećih uloga trebalo da igra i Petar, međutim zbog pomenutog problema njegovo učešće je izostalo i sa ovog događaja.

Nedavno, glumac je nekoliko dana navodno proveo u bolnici, zbog težeg oblika korona virusa kako su tada preneli domaći mediji.

Petar se uspešno oporavio, te je odlučno krenuo u nove pobede, međutim, zdravstveni problemi sa kojima se sada suočava osujetili su njegove planove.

Pročitajte i Brat Petra Benčine potpuno zaludeo domaću javnost - Harizmom i stasom osvojio žensku publiku! (foto)

Njegova supruga, Tamara Dragićević oduvek mu je bila velika podrška i oslonac. Kroz život svoju ljubav nebrojeno puta su potvrdili, te su mnoge krizne situacije zajedno prebrodili. Verujemo da će se uz podršku supruge, ali i  bezuslovnu ljubav čitave porodice, Petar vrlo brzo oporaviti i nastaviti da niže uspehe.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading