Napustio nas je Boris Komnenić, a sa sobom je poneo neopisivu bol!

Autor:

08.03.2021 16:00

Foto:

Foto:

Smrt Borisa Komnenića, prvaka Drame Narodnog pozorišta i priznatog televizijskog i filmskog glumca potresla je region. Iza sebe ostavio je dostignuća koja će zauveka ostati upamćena, a tokom života bio je prepoznatljiv po suptilnošću i plemenitom stavu.



Iako je iza sebe ostavio veliku zaostavštinu, te je zaista jedan od najistaknutijih domaćih glumaca. Boris Komnenić oduvek je isticao da je njegov najveći ponos njegova porodica, a pored brojnih uloga koje je približio gledaocima, najdraže su mu bile uloge oca i deke. Tokom života, često je znao da pomene da je njegov najveći bol, to što je tokom rata bio odvojen od ćerke, tako propustivši njene najnežnije godine odrastanja.

U to vreme, Nike je u Hrvatskoj živela sa svojom majkom, a glumac nije uspevao da dobije vizu i poseti svoju mezimicu.

- Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utiče na mene, pokušava da me odgoji i učini zrelijim i boljim - ispričao je svojevremeno Boris za domaće medije.

Pročitajte i Mira Furlan preminula je nakon višemesečne borbe sa ovom bolešću

 

 

Tokom rata, Boris je uspevao da dobije samo letimične informacije o tome da su mu ćerka i bivša supruga dobro.

Prvi susret sa ćerkom, posle toliko godina, Boris je opisivao sa tugom u glasu:

- Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao doći u Hrvatsku. Nelagoda je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas - ispričao je brižni otac.

Sa suprugom Rene, Boris je dobio svoju voljenu Nike, koja je danas majka dvoje dece. Rene se povodom Borisove smrti sa velikom tugom oglasila za "24 sata.hr"

- Retko se u životu sreće takav izuzetan čovek, pametan, talentovan, duhovit, sjajan zanimljiv tip, takav je bio uvek - rekla je na početku ona. 

Pročitajte i Preminuo Đorđe Balašević

 

- Ostali smo u jako dobrim odnosima. Naša ćerka i njeno dvoje klinaca, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja, uvek ćemo voleti Borisa, a sada smo svi jako tužni pa molimo za razumevanje, pogotovo što Borisovi roditelji sada jako, jako pate - dodala je glumčeva bivša supruga.

Smrt Borisa Komnenića naterala je domaću javnost da zanemi, ali legendarni glumac ostaće upamćen po brojnim ulogama u domaćim ostvarenjima, poput serije koja je obeležila njegovu karijeru "Bolji život", "Gore, dole", "Špadijer jedan život" i "Sinđelići".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading