Merjem Uzerli na svet donela zdravu devojčicu - Naslednicu predstavila obožavaocima u svom stilu! (foto)

Autor:

09.01.2021 18:35

Foto:

Foto:



Merjem Uzerli, slavna nemačka glumica turskog porekla, koja je srca domaće publike osvojila u čuvenoj ulozi sultanije Hurem se porodila, te je na svet donela zdravu devojčicu. Nakon kratkog perioda oporavka, Merjem se oglasila na Instgrammu i svetu predstavila svoju princezu.

- Juče 8. januara 2021. godine, najdraža moja. Tata i ja smo presrećni što si došla u našu porodicu- Blagosloveni smo i srećni što si nam se pridružila. Budi uvek beskrajno zaštićena - poručila je glumica u opisu fotografije koju je stavila na Instagram.

Pročitajte i Merjem Uzerli u Cecinim odajama

Podsećamo, Merjem već ima šestogodišnju ćerkicu Laru iz svoje prethodne ljubav sa Kanom Atešom, a svog sadašnjeg partnera još uvek nije predstavila javnosti.

Slavna glumica je u pomenutoj objavi otkrila i ime svoje ćerkice - Lili Koi.

U septembru prošle godine, za turske medije Merjem je otkrila da sa oduševljenjem iščekuje proširenje porodice, te da sa novim partnerom ima ozbiljne planove. Ipak njegov identitet nije želela da otkriva.

- Lara je već dugo želela brata ili sestru, presrećna sam što će joj se ta želja uskoro ostavariti - rekla je tada, te dodala: A i ja sam sretna jer osivam vlastitu porodicu.