Ognjen Amidžić konačno kod kuće: Voditelj poslao jaku poruku!

Autor:

14.01.2021 21:07

Foto:

Foto:



Popularni voditelj Ognjen Amidžić pre nedelju dana završio je u bolnici, voditelj je bio smešten na KBC 'Bežanijska kosa', gde je primljen sa obostranom upalom pluća. Nakon dva negativna PCR testa, na insistiranje lekara, Ognjenu je urađen i skener pluća, a rezultati krvi pokazali su da nema koronu!

Ognjen je sada izašao iz bolnice, a za domaće medije otkrio je u kakvom se zdravstvenom stanju trenutno nalazi.

Pročitajte i Ponosni roditelji Danijela i Ognjen Amidžić: Najvećoj sreći na svetu srećan rođendan! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

- Hvala Bogu, dobro sam! Izašao sam iz bolnice i konačno sam kod kuće sa porodicom. Moram da se zahvalim doc. dr. Mariji Zdravković, direktorki KBC 'Bežanijska kosa', ass. dr sci. med. Mariji Braković, naćelnici odeljenja gastroenterologije, kao i kompletnom osoblju odeljenja gastroenterologije. Hvala svima koji su brinuli i koji su mi se javljali. Naravno, hvala predstavnicima sedme sile, mojim kolegama na razumevanju. Radujem se novoj emisiji u utorak veče koja će biti spektakularna - otkrio je Ognjen za 'Telegraf JETSET'.

Nakon sedam dana tokom kojih je neizmerno zabrinuo svoju porodicu, sada konačno svi mogu da odahnu, a Ognjen će verujemo, uspešno završiti svoj oporavak u toplom zagrljaju svoje voljene supruge.