Dok javnost čeka svadbu godine, Viktor i Sandra saopštili neočekivane vesti!

Autor:

01.03.2021 16:08

Foto:

Foto:



Kada je u avgustu obavestio javnost da će svoju ljubav sa Sandrom krunisati brakom, javnosti je ostalo sam da čeka fotografije sa slavlja.

Najmlađi sin Brene i Bobe, Viktor Živojinović, dugo je bio u senci starije braće. I dok se o njihovim avanturama izveštavalo u raznim medijima, Viktor je marljivo radio kako na svom profesionalnom tako i na privatnom životu. Sa Sandrom je u dve godine uspeo da izgradi skladan odnos pun ljubavi i poverenja, pa ni roditelji nisu ostali ravnodušni na sinovljevu sreću. Kako saznajemo srdačno su je prihvatili i s poverenjem joj otvorili vrata svoga doma.

Pročitajte i Brena i Boba Živojinović u novoj Gloriji - Poštovanje je sačuvalo naš brak

Viktor Zivojinovic ataimages

Od kada je ušla u Viktorov život Sandra je unela brojne promene. Podržala ga je u pokretanju svog biznisa, motivisala ga da smrša, a tokom izolacije, par je svoju ljubav podigao na viši nivo, kada su otpočeli zajednički život, što je posebno obradovalo Brenu, sa kojom se Sandra baš zbližila.

Iako se ranije protivila ishitrenim ljubavnim potezima svoga mezimca, Brena se ovaj put nije oglašavala po pitanju planirane svadbe.

Pročitajte i Lepa Brena i Boba Živojinović praznike su proveli na ovoj egzotičnoj destinaciji!

Viktor Zivojinovic i Sandra ataimages

Nažalost, nemila situacija koja nam je svima zajednička - pandemija u kojoj živimo, naterala je i ovaj mladi par da od svojih planova, za sada, odustane.

Viktor se pohvalio svojom mnogobrojnom familijom, pa mu svadba sa ograničenim brojem zvanica sigurno nije ni na kraj pameti. A takva bi morala biti ako bi se, kao što je planirano, realizovala ovog proleća. Međutim, pošto su se izjasnili da žele gala venčanje sa 500 zvanica, morali su se prilagoditi pandemijskim merama i pomeriti slavlje za maj 2022. godine.