Pamela Anderson se udala u tajnosti

Autor:

21.01.2020 18:20

Foto:

Foto:



Zvezda serije “Čuvari plaže” i jedna od najpoznatijih “zečica” stala na ludi kamen - peti put

Kanadsko-američka glumica i foto-model Pamela Anderson (52) udala se peti put, i to u tajnosti, za američkog producenta Džona Pitersa (74). Zvezda serije “Čuvari plaže” rekla je “da” producentu filmova “Flashdance”, “Veštice iz Istvuka” i “Betman” tokom ceremonije venčanja koje je u ponedeljak upriličeno u Malibuu, samo za najuže članove porodice.

- Već decenijama mogu da biram ženu sa kojom želim da budem. Svet je prepun lepih devojaka. Ali već 35 godina ja želim samo Pamelu - rekao je Piters koji je producirao obe verzije filma “Zvezda je rođena”: verziju iz sedamdesetih i novu sa Ledi Gagom u glavnoj ulozi.

Jedna od najpoznatijih plavuša na svetu i njen suprug upoznali su se krajem osamdesetih godina na jednoj Playboy žurci. Zabavljali su se nekoliko puta tokom proteklih 30 godina, sa dužim prekidima, a ponovo su stupili u emotivnu vezu krajem prošle godine.

Pamela je bila u braku sa rok zvezdom Tomom Lijem od 1995. do 1998, sa kojim je dobila dvojicu sinova: Brendona Tomasa (rođen 1996.) i Dilana Džegera (rođen krajem 1997. godine). Poznata plavuša zatim se udala za muzičara Kida Roka, sa kojim je bila u braku od 2006. do 2007, a zatim se dva puta udavala za Roka Salomona. U braku su bili od 2007. do 2008. i ponovo od 2014. do 2015. godine. Potom je bila u vezi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem koji ju je fizički zlostavljao, o čemu je javno govorila.

Peters je tokom ranih sedamdesetih bio u braku sa glumicom Lesli En Voren, a zatim nekoliko godina u vezi sa glumicom Barbrom Stajsend.