Kventin Tarantino postao otac

Autor:

24.02.2020 11:53

Foto:

Foto:



Američki reditelj Kventin Tarantino (57) postao je otac prvi put. Njegova supruga Danijela Pik (36) na svet je donela dečaka.

- Danijela Pik i Kventin Tarantino su srećni što mogu da objave rođenje njihovog prvog deteta - navedeno je u saopštenju koje je objavio rediteljev predstavnik za medije, koje su preneli brojni svetski mediji.

Kako je objavio Jerusalem post, pevačica i glumica, koja je od reditelja mlađa dve decenije, porodila se u Tel Avivu. Njena želja je bila da se porodi u zemlji u kojoj je rođena, gde je poslednjih meseci održavala trudnoću. To je bio razlog njenog izostanka sa brojnih dodela nagrada kojima je njen suprug prisustvovao kao autor nominovanog i nagrađivanog filma “Bilo jednom u Holivudu”.

Tarantino i Pik su se upoznali u Izraelu 2009. godine. Verili su se 2017. godine, da bi se 2018. godine venčali u Los Anđelesu, a njihovoj svadbi prisustvovale su mnoge holivudske zvezde. Pre toga, reditelj je decenijama odbijao da stane na ludi kamen, govoreći da mu je filmski posao na prvom mestu. Ovo je njegov prvi brak i prvo dete.