Hajdi Klum: Ljubav preko stakla

Autor:

16.03.2020 15:05

Foto:

Foto:



Nemački top-model i njen suprug Tom Kaulic oduševili su svet potezom u samoizolaciji

Nemački top-model Hajdi Klum (46) i njen suprug, muzičar Tom Kaulic (30) ovih dana nalaze se u samoizolaciji, jer je ona, kako je obavestila javnost, posumnjala da boluje od korona virusa koji je zahvatio veći deo planete. Zbog simptoma koje je osetila, nekadašnja manekenka je izostala sa snimanja emisije “America's Got Talent” u kojoj učestvuje i tim povodom saopštila da čeka rezultate testiranja na virus COVID-19.

Uz to, ona je na instagramu pokazala kako izgleda njen brak u samoizolaciji, podelivši zanimljiv video u kojem se vidi kako se sa svojim suprugom ljubi preko stakla. Budući da je u samoizolaciji, Hajdi je istakla da je ovih dana odvojena od supruga Toma, ali da su za to vreme, neobuzdani svojom ljubavlju, našli način kako da jedno drugom iskažu svoju ljubav i osećanja. Zato se njih dvoje ljube preko stakla.

https://www.instagram.com/p/B9vJ3QvJy1c/

- Kao i mnogi u svetu, cele protekle nedelje bila sam bolesna. Moj suprug, koji se nedavno vratio sa turneje, isto je bolestan. Kako bismo bili sigurni, držimo se odvojeno dok ne dobijemo rezultate. Ne želimo da širimo potencijalni virus i da se još više razbolimo. Koliko god da želim da ga zagrlim i poljubim, važno je da učinimo dobru stvar za oboe i da se ne približavamo jedno drugome - napisala je Hajdi.

Lepa i zgodna manekenka naglasila je da je ovo vreme kada bi trebalo da mislimo jedni na druge i da je najbolja mera zaštite izolacija kako bismo zaštitili sebe i svoje najmilije:

- Svi smo u ovome zajedno. Slušajte odgovorne, ostanite kod kuće ako možete, a pogotovu ako se ne osećate dobro - apelovala je Klumova.