Konačno kod kuće: Tom Henks i Rita Vilson se vratili u Ameriku

Autor:

29.03.2020 14:41

Foto:

Foto:



Nakon što su proveli 14 dana u izolaciji u Australiji gde su bili zaraženi korona virusom, holivudski glumac Tom Henks (63) i njegova supruga Rita Vilson (63) vratili su u svoj dom u SAD.

Oni su bili prvi holivudski par koji je objavio da su pozitivni na covid-19. Proveli su dve nedelje u karantinu, a u Los Anđeles su doleteli privatnim letom.

Henks je sa suprugom bio u Australiji, gde je bilo planirano snimanje filma o Elvisu Presliju u režiji Baza Lurmana, autora filmova “Mulen ruž” i “Veliki Getsbi”, u kom glumac glumi ulogu menadžera ovog muzičara, dok je Vilsonova održala koncert u Sidnejskoj operi.

Nakon što su osetili simptome gripa, Tom i Rita testirali su se i saznali da su pozitivni na korona virus.

https://twitter.com/tomhanks

Po povratku u Los Anđeles, Tom je svojim pratiocima na Tviteru poručio:

- Zdravo ljudi! Stigli smo kući i kao i ostatak Amerike, nastavljamo sa samoizolacijom i socijalnim distanciranjem. Mnogo hvala svima koji su brinuli o nama u Australiji. Njihova nega omogućila nam je brz povratak u Ameriku. A hvala i svima koji su nam se javili i poželeli brz oporavak. Rita i ja smo zahvalni. Hvala! - poručio je dvostruki oskarovac, nagrađen prizanjima Američke filmske akademije za glavne uloge u dramama “Filadelfija” i “Forest Gamp”.

Glumački par apeluje na sve da ostanu kod kuće, kako bi se pandemija korona virusa smanjila, i kako ne bi doživeli sudbinu sličnu hjihovoj.