Džon Bon Džovi: Muzikom protiv korone

Autor:

01.04.2020 21:46

Foto:

Foto:



Džon Bon Džovi (58) jedna je od mnogih zvezda koje se putem društvenih mreža obraćaju s preporukama, predlozima i rečima podrške, za sve one koji su u izolaciji, za sve koji se plaše i za sve koji kroz sve ovo prolaze teško. Muzičar je u trenucima kad se čitav svet bori protiv pandemije virusa na svom profilu na instagramu saopštio da je napisao prve stihove za novu pesmu "Do What You Can", pa je zamolio obožavaoce da mu pomognu da je dovrši.

- Ovo su teška vremena kroz koja sada prolazimo, neistražena teritorija i velika nepoznanica. Imam ideju, ovu pesmu ćemo napisati zajedno. Daću vam refren i prvi stih. Odsviraću drugi stih, ali ti mi ispričaj tvoju priču. Reci mi kroz šta prolaziš. Kako se osećaš, reci mi ako si povređen, pričaj o maturama koje će biti otkazane. Reci mi o bebi koja dolazi i ne možeš ništa da uradiš. O plati koju gubiš. Pričaj mi o strahu. Kako gledaš kroz prozor i pitaš se šta da napraviš od ovoga- naveo je muzičar.

On je istakao da je bio iskren i spontan kad je pozvao ljude da mu pišu stigove i posebno se zahvalio medicinskim radnicima, dostavljačima namirnica, vozačima velikih kamiona koji i dalje krstare Amerikom i kako kaže, olakšavaju život svima ostalima.