Pevačica Pink i njen trogodišnji sin zaraženi korona virusom

Autor:

04.04.2020 12:14

Foto:

Foto:



Amerika pevačica Pink (40) objavila je da je testirana pozitivno na korona virus. Ona je u objavi na društvenim mrežama navela da su ona i njen trogodišnji sin Džejmison osetili simptome pre dve nedelje, nakon čega su testirani i ustanovljeno je da su oboje zaraženi virusom covid-19.

Pink je dodala da su ostali članovi njene porodice već u kućnoj izolaciji i da su negativni na korona virus. Ona je apelovala i na slobodno i rasprostranjeno testiranje.

- Potpuna je lakrdija i neuspeh je što testovi nisu pristupačniji. Ova bolest je ozbiljna i stvarna, ljudi moraju da znaju da napada mlade i stare, zdrave i bolesne, bogate i siromašne. Zato testovi moraju da budu široko dostupni, kako bismo zaštitili našu decu, porodice, prijatelje i zajednicu - napisala je američka pevačica.

https://www.instagram.com/p/B-il39tJ57d/

Donirala je milion dolara za borbu protiv koronavirusa - po 500.000 dolara za hitni fond Univerzitetske bolnice Temple i za krizni fond gradonačelnika grada Los Anđelesa.

- Hvala svim našim zdravstvenim radnicima i svima u svetu koji se toliko trude da zaštite naše najmilije - napisala je pevačica i apelovala na sve ljude da ostanu kod kuće.