Dragana Kosjerina snimila pesmu u čast volontera

Autor: Ivan Aranđelović

14.04.2020 00:35

Foto: Izvor:I. A., Foto:RTS

Foto: Izvor:I. A., Foto:RTSJedna od najlepših TV voditeljki pridružija se grupi od dvadesetak domaćih javnih ličnosti kako bi pesmom dali podršku i pokazali zahvalnost volonterima koji pomažu najugroženijima tokom pandemije covida-19

Prelepa TV voditeljka Dragana Kosjerina (32) pridružila se grupi od dvadesetak popularnih domaćih javnih ličnosti koji su se okupili putem interneta kako bi dali jednoglasnu podršku i pokazali zahvalnost hiljadama volontera koji tokom vanrednog stanja pomažu najugroženijima.

Oni su snimili svoje deonice za pesmu i spot pod nazivom “Ljubav uvek vraća”, a uz Kosjerinu, grupu čine: muzičari Nele Karajlić, Marko Louis, Bojan Ivković, Saška Janković, Nevena Filipović i Žarko Kovačević iz grupe S.A.R.S, glumci Nenad Okanović, Jelena Gavrilović, Ivan Bosiljčić, Viktor Savić i Marko Vasiljević, kao i sportisti Branko Lazić, Nenad Pagonis, Goran Milojević, Ognjen Jaramaz.

Tekst pesme su napisali Maša Vujošević, Milica Dimitrić, Nenad Okanović, Nenad Pirnat i Nevena Filipović, a kompozitori i autori aranžmana su Bojan Ivković, Nevena Filipović i Nikola Radivojević.